Bronzen papegaaien beelden | Beeld papegaai kopenbronzen papegaai beeld, papegaaien beelden

In het assortiment met bronzen vogels hebben we onder andere papegaaien beelden van brons. De bronzen papegaaien zijn de ideale huis- en tuingenoten. Hebt u altijd al een papegaai in huis willen hebben? Dan brengt een bronzen papegaai daar verandering in.

Een bronzen papegaai in de tuin tovert de tuin om in een warm en levendig gebeuren. We hebben onder andere papegaaien die er nagenoeg levensecht uitzien. Ze hebben een prachtig verenpak en ook de kleuren lijken sterk op de werkelijkheid. Alle beelden zijn zeer gedetailleerd en van een hoge kwaliteit. Ook voor kunstverzamelaars zijn onze beelden aantrekkelijk.

 

Een bronzen papegaai beeld voor binnen en buiten

De bronzen pagegaai de bronstinten blauw en geel is ook in groene bronstint verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een combinatie van een zestal papagaaien van brons die in een boom zitten, afgewerkt in vrolijke kleuren. De boom is tevens uit brons gemaakt. Als tafelmodel kunt u ook kiezen voor de veel kleinere bronzen papegaai op stok. Of wat dacht u van het papegaaienbeeldje dat geschikt is als muurdecoratie? Voor al onze bronzen beelden van papegaaien geldt dat ze corrosiebestendig zijn. Hierdoor kunnen ze in elk seizoen en in elk weertype buiten blijven staan zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.

 

Beeld papegaai kopen van brons op sokkel

De staande bronzen papegaaien beelden zijn eventueel ook op een sokkel te plaatsen. In het assortiment hebben we voor elk beeld een bijpassende sokkel beschikbaar. U kunt hierbij kiezen uit verschillende materialen, zoals betonnen, marmeren of hardstenen sokkels. Zowel sokkels als papegaaienbeelden zijn online in onze webshop te bestellen. Voor meer informatie over het beeld van uw keuze kunt u klikken op de betreffende afbeelding. Heeft u vragen over een papegaai beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen papegaai

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel