Bronzen papegaai beeld | Tuinbeeld papegaai kopen

bronzen papegaai beeld, papegaaien beeldenEen papegaai beeld als tuinbeeld is mogelijk bij Bronzen Beelden Winkel. In ons assortiment met bronzen vogels hebben we kleurrijke papegaaien beelden van brons.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing beeld in uw tuin t.w.v. € 195,= vanaf € 2.000,=
 

Een bronzen papegaai in de tuin tovert de tuin om in een warm en levendig gebeuren. We hebben onder andere papegaaien die er nagenoeg levensecht uitzien. Ze hebben een prachtig verenpak en ook de kleuren lijken sterk op de werkelijkheid. Alle beelden zijn zeer gedetailleerd en van een hoge kwaliteit. Ook voor kunstverzamelaars zijn onze beelden aantrekkelijk.
 

Tuinbeeld papegaai gratis geplaatst in uw tuin

tuinbeeld papegaaiEen tuinbeeld papegaai wordt gratis geplaatst in uw tuin. Wij bevestigen en verankeren het beeld op een betontegel die onder het maaiveld komt te liggen zodat u deze niet ziet maar wel dat het een stevig geheel is en niet zomaar kan omwaaien.

De bronzen pagegaai met de bronstinten blauw en geel is ook in groene bronstint verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een combinatie van een zestal papagaaien van brons die in een boom zitten, afgewerkt in vrolijke kleuren. De boom is tevens uit brons gemaakt. Of wat denkt u van het beeld met drie Grijze Roodstaart papegaaien? Werkelijk prachtig!
 


 

Beeld papegaai kopen van brons

U kunt een papegaaien beeld gemakkelijk online bestellen in twee stappen. U kunt hierbij kiezen voor betalen op factuur zodat u pas hoeft te betalen na levering en als alles naar wens is. Op deze wijze bent u verzekerd van een goede levering. Heeft u vragen over een papegaai beeld kopen voor in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen papegaai

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel