Navigatie

Bronzen kinderbeelden kopen voor in de tuin | Beeldjes van kinderen

kinderbeelden van bronsBronzenbeeldenwinkel.nl heeft het grootste assortiment met bronzen kinderbeeldjes van heel Nederland. Met een kinderbeeldje van brons als tuinbeeld is er altijd leven in de tuin, in welke vorm dan ook.

Wij hebben 4 soorten kinderbeeldjes van brons:

  1. Diverse beelden van kinderen
  2. Kinderen met een muziekinstrument
  3. Beelden van kinderen met dieren
  4. Lezende kinderbeelden

Alle bronzen beelden van kinderen zijn zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben een realistische uitstraling.

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Lezende kinderbeelden van brons | tuinbeeld kind

Hier vindt u prachtige bronzen beelden van kinderen die rustig aan het lezen zijn, alleen of samen. Het straalt een vorm van rust en tevredenheid uit. Door de levensechtheid vraagt men zich gelijk af wat de kinderen aan het lezen zijn. Voor een vrolijke noot kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze bronzen kinderbeelden met een muziekinstrument. Ze bespelen een fluit, gitaar of viool. De muziek is bijna hoorbaar.
 

Bronzen beelden van kinderen met dieren, muziek of spelende kinderen

Erg aandoenlijk zijn de bronzen beelden van kinderen met dieren. Ze hebben duidelijk veel plezier en stralen een bepaalde zachtheid uit. Mens en dier die een vriendschappelijke band hebben, dat is letterlijk een ideaalbeeld. Met bronzen beelden van spelende kinderen is er altijd leven in de tuin. De kinderen zijn aan het vissen, skippyballen, op stelten aan het lopen of lekker in het zand aan het spelen. Onder de overige beelden vinden we kinderen van brons die duidelijk aan het genieten zijn. Ze hebben ontspannen poses en kijken dromerig voor zich uit. Ook hebben we een bronzen beeld van moeder en kind.
 


 

De kinderbeeldjes van brons zijn geschikt voor buiten

Dankzij de levensechtheid van al van deze beelden zou men bijna het beeld naar binnen halen ter bescherming ter regen en kou. Het is daarom goed om te weten dat al deze tuinbeelden gemaakt zijn om probleemloos buiten te kunnen plaatsen. Ook voor binnen zijn ze overigens geschikt. Mocht u het willen, dan hebben we ook diverse sokkels verkrijgbaar waar u uw bronzen kinderbeeld op kunt plaatsen. Voor meer informatie over de sokkels en/of over de beeldjes van kinderen van brons, zijn we bereikbaar via de contactgegevens.
 

Prijzen van beelden van kinderen

De prijzen van beelden van kinderen lopen sterk uiteen. Dit heeft met name met de afmeting te maken. Wij bieden diverse kinderbeeldjes aan vanaf € 95,00. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op over kinderbeelden.
 

Klik op een categorie kinderbeelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel