Tuinbeeld kind kopen van brons van jongetje en meisje

tuinbeeld meisjeBronzenbeeldenwinkel.nl heeft met meer dan 100 beelden van jongetjes en meisjes het grootste assortiment met bronzen beelden van kinderen van heel Nederland. Met een kinderbeeldje van brons als tuinbeeld is er altijd leven in de tuin en brengt oneindig plezier waar u van blijft genieten.

Alle bronzen beelden van kinderen zijn zeer gedetailleerd afgewerkt en hebben een realistische uitstraling. Tevens kunt u een bijpassende sokkel meebestellen waar het kinderbeeld op bevestigd kan worden. Het bevestigen kunt u zelft uitvoeren of aan ons uitbesteden.
 

Klik op een categorie kinderbeelden

fluitspelende jongen, fluitspelende meisje       kindjes met dieren       lezende jongens, lezende meisjes

spuitfiguren kinderen       beeldjes kindjes       spelende kinderen        

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Lezende kinderbeelden van brons of spelend op een muziekinstrument

kinderbeelden van brons, bronzen beelden van kinderenHier vindt u prachtige bronzen beelden van kinderen die rustig aan het lezen zijn, alleen of samen. Of het nu een lezend jongetje of een lezen meisje is,  ze stralen een vorm van rust en tevredenheid uit. Door de levensechtheid vraagt men zich gelijk af wat de kinderen aan het lezen zijn.

Voor een vrolijke noot kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze bronzen kinderbeelden met een muziekinstrument. Ze bespelen een fluit, gitaar of viool. De muziek is bijna hoorbaar.
 

Bronzen beelden van kinderen met dieren of spelende kinderen

beeld spelende kinderenErg aandoenlijk zijn de bronzen beelden van kinderen met dieren. Ze hebben duidelijk veel plezier en stralen een bepaalde zachtheid uit. Mens en dier die een vriendschappelijke band hebben, dat is letterlijk een ideaalbeeld.

Met bronzen beelden van spelende kinderen is er altijd leven in de tuin. De kinderen zijn aan het vissen, skippyballen, op stelten aan het lopen of lekker in het zand aan het spelen. Onder de overige beelden vinden we kinderen van brons die duidelijk aan het genieten zijn. Ze hebben ontspannen poses en kijken dromerig voor zich uit. Ook hebben we een bronzen beeld van moeder en kind.
 


 

tuinbeeld kind, kinderbeelden tuin
 

De kinderbeeldjes van brons zijn geschikt voor buiten

Dankzij de levensechtheid van al van deze beelden zou men bijna het beeld naar binnen halen ter bescherming ter regen en kou. Het is daarom goed om te weten dat al deze tuinbeelden gemaakt zijn om probleemloos buiten te kunnen plaatsen. Ook voor binnen zijn ze overigens geschikt.

Mocht u het willen, dan hebben we ook diverse sokkels verkrijgbaar waar u uw bronzen kinderbeeld op kunt plaatsen. Voor meer informatie over de sokkels en/of over de beeldjes van kinderen van brons, zijn we bereikbaar via de contactgegevens.
 

Prijzen van beelden van kinderen

De prijzen van beelden van kinderen lopen sterk uiteen. Dit heeft met name met de afmeting te maken. Wij bieden diverse kinderbeeldjes aan vanaf € 99,00. Mocht u vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op over bronzen kinderbeelden.
 

Klik op een categorie bronzen beelden van kinderen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel