Gedenksteen kat kopen | Een grafsteen kat ter nagedachtenis

Een gedenksteen kat kopen als dierengrafsteen. Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen te bestellen om uw huisdier te gedenken.  Een gelukkig baasje van een kat kan zijn of haar huisdier een kleine vijftien jaar bij zich houden. Vroeg of laat komt er echter een moment dat u afscheid moet nemen van uw kat of poes. Extra lastig als uw huisdier uw enige huisgenoot was, of als u bijzonder gesteld was op het gezelschap van uw unieke kat. Het verlies is makkelijker te dragen als u er voldoende en lang genoeg bij stil staat, door thuis een mooie plek in te richten om uw kat te gedenken.

Sommige mensen kiezen voor hun lievelingsfoto met hun huisdier, anderen steken elke dag een kaarsje aan. Wat u ook doet, Bronzenbeeldenwinkel biedt een mooi assortiment artikelen aan waarmee u uw kat kunt gedenken, zoals mooie beeldjes, dierenurnen( urn kat) en een gedenksteen voor een kat. De gedenksteen kunt u in uw tuin plaatsen, om buiten een mooie plek te creëren om uw kat te gedenken. Wellicht had uw huisdier een favoriete plek in uw tuin om te zonnen. Dan is die plek een prachtige locatie voor een van onze gedenkstenen voor katten. Bij Bronzenbeeldenwinkel kunt u de gedenksteen voor uw kat zelf maken. 

 

Gedenksteen kat maken | Gedenkplaats poes

Een gedenksteen voor een kat of gedenkplaat is een heel persoonlijk voorwerp. Daarom kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel de gedenksteen voor uw kat geheel naar eigen wens vormgeven. Deze gedenkstenen zijn al uitgerust met een thema dat doet denken aan katten en poezen, maar u bepaalt zelf welke tekst er op de steen komt te staan.  Een voor de hand liggende keuze is de naam van uw huisdier, maar u kunt ook kiezen voor een mooie spreuk die doet denken aan uw kat of poes. De gedenksteen kan worden geleverd in verschillende formaten en stijlen. U kiest gewoon de stijl die het best bij u en uw buitenomgeving past. Ook is het mogelijk om alle benodigdheden afzonderlijk van elkaar te bestellen zodat u uw eigen gedenksteen kat maken kunt. We hebbben niet alleen gedenkstenen voor kattebn maar bekijk ook onze gedenksteen hond.

 

Gedenkteken huisdier kat voor op een dierenbegraafplaats

Als u de gedenksteen of gedenkplaat voor uw kat eenmaal in uw bezit heeft, kunt u de gedenkplek buitenshuis helemaal inrichten zoals u wilt. Plant bijvoorbeeld mooie plantjes naast de gedenksteen voor de kat, of steek af en toe een kaarsje aan. De gedenksteen is op deze manier ook een mooie markering voor het graf van uw huisdier, als u uw kat in uw eigen tuin begraven heeft. Is dat niet het geval? Dan vormt de gedenkplaat alsnog een mooie basis voor een gedenkplaats in uw tuin. Zo heeft u uw kat altijd een beetje bij u.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel