Ooievaar beeldje als symbool voor pasgeboren kind

beeldje ooievaar, geboorte ooievaarOoievaar beeldje schenken bij de geboorte van een zoon of dochter. Een ooievaar dat een kind brengt wordt vaak gebruikt als symbool voor een pasgeboren kind.

Daarom hebben wij een speciaal ooievaar beeldje in drie varianten als geboortebeeldje. Een in een neutrale kleur dat voor zowel een jongen of meisje kan gelden en twee beeldjes waarbij het doek waar het kind in wordt gedragen, roze of blauw is. Roze voor als het een meisje is, en blauw voor als het een jongetje is.

Er zelfs een optie dat er twee ooievaar beeldjes op 1 sokkel worden bevestigd als er een tweeling is geboren.
 

Persoonlijke tekst laten aanbrengen op een ooievaar beeldje

Op de sokkel van het ooievaar beeldje kan een teksplaatje worden aangebracht met hierop uw eigen persoonlijke tekst. Dit kan bijvoorbeeld de naam zijn van de baby en de geboortedatum. U kunt dit tekstplaatje optioneel direct meebestellen met het beeld en de gewenste tekst achterlaten in het opmerkingenveld nadat u uw bestelling heeft afgerond.
 

Geschenk voor pasgeboren baby in cadeaupapier met persoonlijke boodschap

Om het geschenk voor de pasgeboren baby af te maken, is het mogelijk om het beeldje in te laten pakken in cadeaupapier met hierop een kaartje waar wij uw persoonlijke boodschap op schrijven zodat het een echte leuke verrassing is.
 

Ooievaar beeldje online bestellen of kopen in onze showroom

U kunt een ooievaar beeldje online bestellen of onze leuke showroom bezoeken en de beeldjes in het echt bekijken. Onze showroom is gevestigd in Kampen, vlakbij Zwolle. Mocht u onze showroom in Kampen willen bezoeken, maakt u dan alstublieft een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.
 

Levertijd van onze ooievaar beelden met pasgeboren baby

De levertijd van onze ooievaar beeldjes is in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. Bestelt u een tekstplaatje erbij, dan is de levertijd binnen 5 werkdagen. Mocht u het met spoed nodig hebben, dan kunt u het afhalen in onze showroom of met spoed bestellen.
 

Vragen over onze ooievaar beeldjes?

Heeft u vragen over een van onze ooievaar beeldjes? Neem gerust contact met ons op. Bel ons op 038 - 230 2360 (van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00) of mail ons op info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel