Examen kado & afstudeer kado | afstudeer beeldje kopenExamen kado kopen, afstudeer kado

Een examen kado of afstudeer kado is zeker op zijn plaats wanneer een scholier of student jaren hard heeft gewerkt om het diploma te halen.  U kunt dit vereeuwigen in een bronzen afstudeer beeldje. Om van deze speciale gebeurtenis een blijvende herinnering te maken, kunt u het afstudeer beeldje van brons personaliseren met eigen tekst. Een van onze leuke afstudeer cadeau's van brons heeft de toepasselijke benaming “Geslaagd”. Het laat een persoon zien die het diploma heeft behaald. Maar u vindt nog meer afstudeer geschenken in deze categorie.

 

Onze afstudeer beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als examen kado
 

Wat ook een heel leuk examen kado is, is het afstudeer beeldje genaamd “De Student”. Het laat een stapel stenen zien die symbolisch zijn voor de stenen die er verzet zijn om de top te bereiken. Bovenop de top van de stenen zit een persoon met een boek voor zijn gezicht, aandachtig lezende. 
 


 

Bronzen beeldje afsturen op sokkel als examen kado

Dankzij het relatief compacte formaat zijn onze examen kado beeldjes erg geschikt om binnenshuis op een boekenplank of tafel te plaatsen omdat ze al voorzien zijn van een echt natuursteen sokkeltje. Naast stabiliteit, geeft het sokkeltje het examen cadeau ook nog eens een chique uitstraling.

afstudeer kado, beeldje afstuderen

Afstudeer kado kopen van brons voorzien van persoonlijke tekst

Om een afstudeer kado extra persoonlijk te laten zijn, is het bij ons mogelijk om er een tekstplaatje aan toe te voegen. Hierop kan de datum van het behalen van het diploma worden vermeld en/of een persoonlijke boodschap toe worden gevoegd. Heeft u vragen over een examen kado kopen of afstudeer kado kopen? Neemt dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel