Asbeeld vogel van brons op sokkel | Vogel asbeeldje

Asbeeld vogel asbeeldjeEen asbeeld vogel van Bronzen Beelden Winkel. Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om de as van een overleden dierbare te bewaren. Daarvoor heeft u niet langer een traditionele urn nodig. U kunt hiervoor ook zogeheten asbeeldjes gebruiken, zoals de asbeeldjes met een klein vogeltje erop. Dit zijn beeldjes met een sokkel waarin een holle ruimte is aangebracht. Hierin kunt u de as bewaren. Het beeldje lijkt een gewoon beeldje en is daarmee een zeer subtiel object om as in te bewaren. De onoplettende bezoeker zal niet door hebben dat het om een asbeeldje gaat.

Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een aantal prachtige bronzen asbeeldjes aan waarin u een gedeelte van de as van een overleden dierbare kunt bewaren. Een ideale oplossing als u de as verdeelt onder familieleden of een deel laat uitstrooien en een deel thuis wilt bewaren.
 

Keuze in vogel asbeeldjes

U vindt zes zeer diverse vogel asbeeldjes in het assortiment van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel vogeltje, een vergezicht met drie vogels (‘De Overtocht’), of ga voor een bolvormig of hartvormig asbeeldje met een vogel of uiltje erop. Elk asbeeldje kan stevig verzegeld worden zodat u de as met een gerust hart in het beeldje bewaart. Het beeld staat prachtig op uw vensterbank, de schoorsteenmantel of uw nachtkastje.

U koopt al een asbeeldje voor enkele tientallen euro’s. De beeldjes zijn dus geschikt voor elk soort budget. Mooi voor uzelf of als troost cadeau voor een goede vriend of een familielid die onlangs iemand is verloren.
 

Meer asbeeldjes

Wij hebben nog meer asbeeldjes in het assortiment. U kunt ook kiezen voor een asbeeldje met een vlinder, met het thema liefde of een asbeeld op maat. Tip: let op de inhoudsmaat van de beeldjes zodat u de het juiste formaat kiest. Sommige asbeeldjes hebben ruimte voor een beperkte hoeveelheid as. Deze kunt u ook goed gebruiken voor het bewaren van de as van uw overleden huisdier.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vogel asbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel