Asbeeld vogel van brons op sokkel | Vogel asbeeldje

Asbeeld vogel asbeeldjeEen asbeeld vogel van Bronzen Beelden Winkel. Er zijn tegenwoordig allerlei manieren om de as van een overleden dierbare te bewaren. Daarvoor heeft u niet langer een traditionele urn nodig. U kunt hiervoor ook zogeheten asbeeldjes gebruiken, zoals de asbeeldjes met een klein vogeltje erop. Dit zijn beeldjes met een sokkel waarin een holle ruimte is aangebracht. Hierin kunt u de as bewaren. Het beeldje lijkt een gewoon beeldje en is daarmee een zeer subtiel object om as in te bewaren. De onoplettende bezoeker zal niet door hebben dat het om een asbeeldje gaat.

Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een aantal prachtige bronzen asbeeldjes aan waarin u een gedeelte van de as van een overleden dierbare kunt bewaren. Een ideale oplossing als u de as verdeelt onder familieleden of een deel laat uitstrooien en een deel thuis wilt bewaren.
 

Keuze in vogel asbeeldjes

U vindt  zeer diverse vogel asbeeldjes in het assortiment van Bronzenbeeldenwinkel.nl. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel vogeltje, een vergezicht met drie vogels (‘De Overtocht’), of ga voor een bolvormig of hartvormig asbeeldje met een vogel of uiltje erop. Elk asbeeldje kan stevig verzegeld worden zodat u de as met een gerust hart in het beeldje bewaart. Het beeld staat prachtig op uw vensterbank, de schoorsteenmantel of uw nachtkastje.

U koopt al een asbeeldje voor enkele tientallen euro’s. De beeldjes zijn dus geschikt voor elk soort budget. Mooi voor uzelf of als troost cadeau voor een goede vriend of een familielid die onlangs iemand is verloren.
 

Vogel asbeeld online bestellen

U kunt een vogel asbeeld online bestellen. Het beeld wordt zorgvuldig ingepakt en gratis aan u verzonden met Track en Trace code, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een asbeeld vogel kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het vogel asbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel