Navigatie

Bronzen letters kopen tegen de laagste prijsbronzen letters, letters van brons

Bronzen letters kunnen gebruikt worden voor op een grafsteen, als naamplaat of bijzonder aandenken, zoals een eerste steenlegging. Hieronder vindt u het aanbod van letters van brons van Bronzen Beelden Winkel.

 

Bronzen letters vanaf € 7,95 per stuk!

 

Hoe bronzen letters bevestigd kunnen worden

Aan de achterkant van de bronzen letters zitten gaatjes. Samen met de meegeleverde schroefpennen kunt u gaatjes boren in de stenen of granieten plaat waarna u de bronzen letters met twee componentenlijm vast kunt zetten. Een andere mogelijkheid is om de letters simpel weg op te plakken door ze te verlijmen op het oppervlak.

 

Ook bronskleurige letters tegen de laagste prijs

Naast reguliere bronzen letters leveren wij ook aluminium letters voorzien van een bronskleur. Deze bronskleurige letters zijn haast niet van echte bronzen letters te onderdscheiden, echter zijn deze qua prijs goedkoper. Deze aluminum letters worden geanodiseerd waardoor ze niet gaan roesten en verkleuren.

bronskleurige letters, letters brons

 

Voorbeeld van kosten van bronzen letters

De reguliere bronzen letters tot en met 40 mm  kosten € 11,95 per stuk. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 16,50 per stuk en in de afmeting 70 tot 80 mm € 24,95 per stuk. De alumium letters in brons kleur kosten € 7,95 per stuk tot en met 40 mm. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 12,95 per stuk en in de afmeting 70 tot 80 mm € 19,95 per stuk. Stel dat u een naam, geboorte- en overlijdensdatum van bronzen letters wilt zoals onderstaand voorbeeld voor op een grafsteen.

bronzen letters grafsteen, grafsteen letters

Het is gebruikelijk dat de hoofletters circa 35 mm of 40 mm hoog zijn, en de kleine letters rond de 30 mm. De data is meestal 20 mm of 25 mm hoog. Deze tekst bestaat uit 38 letters/tekens en zijn allemaal onder de 45 mm. De kosten zijn dan 38 x € 11,95 = € 454,10. Wilt u dit in bronskleurige letters van aluminium, dan zijn de kosten 38 x € 7,95 = € 302,10

 

Hoe letters van brons bestellen

Wat wij graag van u willen weten is:

  • Gewenste tekst
  • Welk lettertype
  • In welke afmeting

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de door u gewenste tekst in het betreffende lettertype en wat de exacte afmetingen zijn en hoeveel ruimte deze tekst inneemt. Op deze wijze kunt u bepalen of de tekst past op de beschikbare oppervlakte.

Vraag hier een vrijblijvende prijs aan!

 

Beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur

Bekijk hieronder de beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur. De eerste acht zijn reguliere bronzen letters en de laatste zes zijn bronskleurige letters.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel