Bronzen letters kopen tegen de laagste prijsbronzen letters, letters van brons

Bronzen letters van Bronzen Beelden Winkel. Hieronder vindt u het aanbod van letters van brons van Bronzen Beelden Winkel geschikt voor binnen en buiten.

Ze worden gebruikt voor het aanduiden van bepaalde ruimtes in gebouwen, maar ook voor het geven van informatie op bijzondere objecten of kunstwerken en veelal gebruikt als grafsteen letters.

Naast standaard lettertypen in brons kunt u ook uw eigen handschrift als lettertype in bronzen letters laten gieten.
 

Bekijk onze mogelijkheden van bronzen letters

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

aluminium letters bronskleurig     bronzen letters     eigen handschrift als lettertype
 

Voorbeeld van kosten van bronzen letters

De massief bronzen letters tot en met 40 mm  kosten € 14,95 per stuk. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 18,50 per stuk en in de afmeting 70 tot 80 mm € 29,50 per stuk. De aluminium letters in brons kleur kosten € 9,95 per stuk tot en met 40 mm. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 15,95 per stuk en in de afmeting 70 mm € 24,95 per stuk, en in 80 mm € 32,50 per stuk.

bronzen letters

Hier ziet u de tekst Bronzen Beelden Winkel in het lettertype Elegant waarbij de hoofdletters 40 mm hoog zijn de kleine letters 28 mm hoog zijn.

De kosten zijn dus 20 letters x 14,95 = € 299,00 incl. BTW en verzendkosten.

Let op: mochten de kosten onder de € 99,= komen, dan wordt er € 6,50 verzendkosten berekend (boven de € 99,= is gratis). Daarnaast zijn de minimale bestelkosten € 50,00. Mocht u slechts 2 of 3 letters willen bestellen van bijvoorbeeld 4 cm hoog, dan zijn de kosten dus € 50,00 (incl. verzendkosten).
 

Hoe letters van brons bestellen

Wat wij graag van u willen weten is:

  • Gewenste tekst
  • Welk lettertype
  • In welke afmeting

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave met nadat u akkoord bent een voorbeeld van de door u gewenste tekst in het betreffende lettertype en wat de exacte afmetingen zijn en hoeveel ruimte deze tekst inneemt. Op deze wijze kunt u bepalen of de tekst past op de beschikbare oppervlakte.
 

Vraag hier een vrijblijvende prijs aan!

 

Ook bronskleurige letters tegen de laagste prijs

Naast reguliere bronzen letters leveren wij ook aluminium letters voorzien van een bronskleur. Deze bronskleurige letters zijn haast niet van echte bronzen letters te onderdscheiden, echter zijn deze qua prijs goedkoper. Deze aluminum letters worden geanodiseerd waardoor ze niet gaan roesten en verkleuren.
 

bronskleurige letters, letters brons


Een voordeel van deze aluminium letters, is dat zij al per woord of datum aan elkaar gegoten zijn. Ieder woord of datum is voorzien van 2 schroefdraden aan de achterkant. Dit betekent dat het veel makkelijk is om deze letters aan te brengen omdat u slechts 2 gaatjes per woord of datum hoeft te boren.

Bij losse bronzen letters moet u 2 gaatjes per letter boren.
 

Hoe bronzen letters bevestigd kunnen worden

Aan de achterkant van de bronzen letters zitten gaatjes. Samen met de meegeleverde schroefpennen kunt u gaatjes boren in de stenen of plaat waarna u de bronzen letters met montagelijm vast kunt zetten. Een andere mogelijkheid is om de letters simpel weg op te plakken door ze te verlijmen op het oppervlak. Bekijk ook onderstaande instructievideo.
 

Instructievideo hoe u letters kunt bevestigen
 

U kunt deze werkzaamheden zelf uitvoeren of aan ons uitbesteden. Wij komen dan op locatie (bijvoorbeeld op een begraafplaats) de letters bevestigen.

De kosten voor het laten bevestigen van losse bronzen letters zijn € 9,95 per letter/teken met een minimale kostprijs van € 100,= (wij kunnen niet voor 5 letters heen en terug rijden en monteren voor slechts € 9,95 per stuk). Daarnaast komen er kosten bij voor de afstand.

De kosten van het laten bevestigen van aluminium letters in bronskleur zijn € 25,00 per woord of datum, omdat deze bronskleurige letters per woord aan elkaar worden gegoten. Ook hier geldt weer een minimale kostprijs van € 100,=. Daarnaast komen er kosten bij voor de afstand.
 

Beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur

Bekijk hieronder de beschikbare lettertypes van brons of in bronskleur. Ook is het mogelijk om uw eigen handschrift als lettertype in bronzen letters te laten gieten.
 

Klik op de afbeelding om naar de gewenste categorie te gaan

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel