Geslaagd cadeau beeldje voor behalen examen, studie of opleiding

geslaagd cadeauEen geslaagd cadeau kopen bij Bronzen Beelden Winkel. Bekijk hieronder onze geslaagd cadeau beeldjes als geschenk voor iemand die zijn of haar examen heeft behaald, geslaagd is voor een diploma, een studie of opleiding heeft afgerond of gepromoveerd is.

Er zijn allerlei soorten geschenken die u kunt geven als iemand zijn of haar diploma heeft behaald: een fles wijn, een mooi geldbedrag of een etentje. Daar is de ontvanger uiteraard blij mee, maar als u op zoek bent naar een blijvend geschenk geeft uw natuurlijk een tastbare herinnering aan als geslaagd cadeau.

Speciaal daarvoor heeft Bronzenbeeldenwinkel.nl een aantal geschikte bronzen beelden die perfect zijn als geslaagd cadeau. De beeldjes verbeelden thema’s als ‘afstuderen’, ‘wijsheid’ of ‘je doel behalen’. U heeft dus volop keuze als u een geslaagd cadeau uit wilt zoeken in ons assortiment.
 

Welk geslaagd cadeau kiest u?

Het ene cadeau geslaagd beeldje is speelser dan het andere. Als u een knipoog wilt geven aan de bolleboos, geef dan bijvoorbeeld een leuke bronzen uil. De uil staat voor wijsheid, maar heeft een speelse uitstraling en is daarmee geen al te serieuze verwijzing naar het behalen van het diploma. Bekijk ook cadeau geslaagd hbogeslaagd cadeau zorggeslaagd cadeau vrouw.

cadeau geslaagdHeeft uw partner, kind of kleinkind enorm gebikkeld voor het examen? Dan wilt u daar natuurlijk juist volop aandacht aan geven en zijn of haar inzet prijzen. Geef dan het beeld ‘Chapeau’ of ‘Afgestudeerd’ cadeau. Met deze beelden of het beeldje ‘Mindset’, herinnert u de ontvanger bovendien aan de inzet die nodig was voor deze prestatie.

Een bronzen geslaagd cadeau is dus niet alleen mooi voor dit moment, maar ook voor later. Er komen immers nog genoeg uitdagingen waarbij een goede mindset en volledige inzet noodzakelijk zijn.

Veel mensen vergeten snel welke belangrijke mijlpalen ze hebben geleverd, maar met een bronzen geslaagd cadeau herinnert u uw dierbare altijd aan zijn of haar behaalde resultaat.
 

Gepersonaliseerd cadeau geslaagd

Onze bronzen beelden uit de “geslaagd” collectie zijn in de eerste plaats een cadeau, maar vormen op den duur een mooie accessoire. De beeldjes passen goed op het bureau, zowel thuis als op kantoor. Het  mooie van onze geslaagd beeldjes is de mogelijkheid om een tekstplaatje met persoonlijke tekst aan te brengen op de sokkel.

Zo voorziet u het beeld eenvoudig van de naam van de geslaagde, afstudeerdatum, studierichting of een felicitatie voor diegene die geslaagd is. U maakt het beeld daarmee heel persoonlijk, een gepersonaliseerd cadeau geslaagd. 

U kunt een geslaagd beeldje voor het behalen van een diploma of examen of het afronden van een studie of opleiding eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over een geslaagd cadeau beeldje? Neem gerust contact met ons op.
 

Kies een geslaagd beeldje uit het onderstaande assortiment

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het geslaagd beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel