Adelaar beeld kopen van brons als tuinbeeld

adelaar beeld, adelaar beeld kopenEen adelaar beeld kopen van brons is mogelijk bij Bronzen Beelden Wikel. In ons assortiment bronzen vogels vindt u zeer mooie bronzen adelaar beelden. Een adelaar beeld heeft verschillende betekenissen. In het oude China stond de adelaar voor kracht en sterkte. Ook wordt de adelaar vaak gezien als symbool voor schoonheid. De adelaar is een prachtige vogel die vleugels heeft die een immense spanwijdte kennen. Het is het enige dier dat zo hoog kan vliegen.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing adelaar beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=


Bronzen beeld adelaar niet van echt te onderscheiden

De adelaar beelden van brons die wij beschikbaar hebben, vertonen grote gelijkenissen met de levende adelaar. Ze zijn imposant om te zien en zijn zeer gedetailleerd. De veren van een bronzen adelaar beeld zijn tot in het kleinste detail nagemaakt.
 

Verschillende soorten bronzen adelaar beelden

Het grootste deel van onze bronzen adelaar beelden staan of vliegen in een actieve houding. We hebben een adelaar die zit op een tak, klaar om richting zijn prooi te vliegen. Ook hebben we adelaars van brons die de landing hebben ingezet. De klauwen laten zien dat ze slechts een seconde verwijderd zijn van hun prooi. Of wat dacht u van het adelaar beeld die landt bij zijn jong?

Daarnaast hebben we ook een bronzen adelaar beeld van alleen de kop van een adelaar, geplaatst op een marmeren sokkel. De kop lijkt sterk op die van een echte adelaar, compleet met veren.
 

Tuinbeeld adelaar kopen op een sokkel

Etuinbeeld adelaar, adelaar beeld voor in de tuinen adelaar beeld van brons kan ook op een sokkel geplaatst worden zodat het een tuinbeeld wordt. Zo’n sokkel is ook bij ons te bestellen. We hebben ze in diverse soorten natuusteen beschikbaar. Zowel de lengte als de breedte verschilt per sokkel.

De keuze voor een type sokkel is vooral afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wilt u een natuurlijke uistraling of juist een wat meer strakkere uitstraling bewerkstelligen. U kunt naar eigen smaak een prachtig adelaar tuinbeeld samenstellen . Bestelt u een bronzen adelaar met sokkel vanaf € 2.000,=, dan wordt deze geheel kosteloos bij u in de tuin geplaatst. Heeft u vragen over een adelaar beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen adelaar beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel