Navigatie

Bronzen adelaar beelden | Adelaar brons beeld kopenbronzen adelaar, adelaar brons

In het assortiment bronzen vogels vindt u onder andere zeer mooie bronzen adelaar beelden. De adelaar heeft verspreid over de wereld verschillende betekenissen. In het oude China stond de adelaar voor kracht en sterkte. Ook wordt de adelaar vaak gezien als symbool voor schoonheid. De adelaar is een prachtige vogel die vleugels heeft die een immense spanwijdte kennen. Het is het enige dier dat zo hoog in de lucht kan vliegen. De bronzen beelden van de adelaar die wij beschikbaar hebben, vertonen grote gelijkenissen met de levende adelaar. Ze zijn imposant om te zien en zijn zeer gedetailleerd. De veren zijn tot in het kleinste detail nagemaakt.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Verschillende soorten adelaar beelden van brons

Het grootste deel van onze bronzen adelaars staan of vliegen in een actieve houding. We hebben een adelaar die zit op een tak, klaar om richting zijn prooi te vliegen. Ook hebben we adelaars van brons die de landing hebben ingezet. De klauwen laten zien dat ze slechts een seconde verwijderd zijn van hun prooi. Of wat dacht u van de adelaar die landt bij zijn jong? Daarnaast hebben we ook een bronzen adelaar beeld van alleen de kop van een adelaar, geplaatst op een marmeren sokkel. De kop lijkt sterk op die van een echte adelaar, compleet met veren.

 

Tuinbeeld adelaar brons kopen op een sokkel

Een adelaar beeld van brons kan ook op een sokkel geplaatst worden. Zo’n sokkel is ook bij ons te bestellen. We hebben ze onder andere in beton, marmer en hardsteen beschikbaar. Zowel de lengte als de breedte verschilt per sokkel. De keuze voor een type sokkel is vooral afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Op deze wijze heeft u een prachtig tuinbeeld van een adelaar. Heeft u vragen over een adelaar beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen adelaar beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel