Eindejaarsgeschenk kopen voor uw werknemers, klanten of zakenrelatie

eindejaarsgeschenk, eindejaarsgeschenkenEen origineel eindejaarsgeschenk kopen voor het bedanken van uw werknemers, klanten of zakenrelatie? Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft een groot assortiment unieke beelden en geschenken van brons welke met de hand worden vervaardigd. Bekijk onze categoriën en vindt unieke eindejaarsgeschenken van brons.
 

Luxe wijnpakket in doos met bronzen beeldje

eindejaarsgeschenk beeldjeWij bieden diverse wijnpakketten aan bestaande uit een fles rode of witte wijn naar uw keuze incl. een beeldje van brons verpakt in één doos. Door het originele bronzen beeldje schenkt u blijvende herinnering met bijzondere betekenis.

Dit wordt nog eens versterkt omdat u de mogelijkheid heeft het beeldje te voorzien van een tekstplaatje met persoonlijke tekst.
 

Wilt u een specifieke fles wijn als cadeau geven voor uw zakenrelatie? Dit kan!

Dit kunt u ook aangeven en dan zorgen wij ervoor dat deze wijn in het pakket bijgesloten zit. U kunt dit bij uw bestelling in het opmerkingenveld aangeven. Als de fles wijn onder de € 10,00 kost dan wordt hier een meerprijs van € 9,95 voor berekend aan servicekosten. Kost de fles wijn meer dan € 10,00, dan wordt een nader te overleggen meerprijs in rekening gebracht.
 

Wilt u alléén een bronzen beeldje geven als eindejaarsgeschenk?

Dit kan natuurlijk ook. Onze beeldjes worden in  een nette, neutrale verpakking verstuurd. Bij het beeldje zit een kaartje waarop de betekenis van het beeldje wordt beschreven. Naast onderstaande aanbod kunt u ook nog bij onze categorie kleine beeldjes kijken. Met name de zakelijke beeldjes zijn wellicht interessant voor u.
 

Maatwerk: een eigen bronzen beeldje of eindejaargeschenk voor uw werknemers of zakenrelaties

Wellicht is in het afgelopen jaar een mijlpaal bereikt of wilt u stilstaan bij een mooi moment. Dan is het mogelijk om een eigen bronzen beeldje te laten maken als eindejaarsgeschenk voorzien van uw bedrijfslogo. Op deze wijze creëert u een uniek geschenk. Meer informatie over kleine beeldjes in opdracht.
 

Profiteer van staffelkorting bij bestellen van meerdere eindejaarsgeschenken voor uw werknemers!

Wilt u meerdere eindejaarsgeschenken tegelijk bestellen dan kunnen wij u een aantrekkelijke staffelkorting bieden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel