Navigatie

70 jaar vrouw, een origineel cadeau vrouw 70 jaar | Kado 70ste verjaardag vrouw

Origineel cadeau vrouw 70 jaar.  Wij horen u denken wat geef je iemand die 70 wordt? Wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een vrouw die 70 jaar wordt. 

De leeftijd van 70 jaar bereiken is altijd een bijzondere mijlpaal. Dat vier je als familie en vrienden natuurlijk met een mooi feest en een passend cadeau. Onze bronzen beelden zijn al jaren een favoriet verjaardagscadeau voor mensen van alle leeftijden. Ons ruime assortiment biedt voldoende keuze voor het uitzoeken van een mooi geschenk. Als jij je moeder, oma of vriendin een kwalitatief hoogwaardig en bijzonder cadeau wilt geven kun je kiezen voor één van onze sfeervolle bronzen beelden voor binnen of buiten. Of je nu een mooie zonnewijzer zoekt, een beeld van een ballerina, dikke dame of mooi familietafereel, bij ons kun je altijd terecht. Al onze beelden zijn uitgevoerd in hoogwaardig brons, waardoor je een cadeau voor het leven geeft.

 

Het juiste beeld

Als je kiest voor een bronzen beeld wil je natuurlijk in één keer het juiste beeld uitzoeken. Bij het kiezen van een beeld kun je het beste uitgaan van de interesses en passies van de jarige. Houdt ze van beelden voor binnen of buiten? En heeft ze voldoende ruimte voor een groot beeld in de tuin? Heeft ze voorkeur voor figuratieve beelden of abstracte? Als je echt een speciaal cadeau wilt geven raden we je aan te kiezen voor de exclusieve beelden in onze collectie. Hiervan zijn er slechts enkele tientallen gemaakt, waardoor je een echt bijzonder cadeau geeft.

 

Gratis plaatsing

Alle beelden kunnen vakkundig worden geplaatst. Daarmee heeft de ontvanger langdurig plezier van je cadeau. Beelden met een waarde boven de 2000 euro worden gratis geplaatst. Alle andere beelden kunnen al op de gewenste locatie worden neergezet vanaf 195 euro. Uiteraard is het ook mogelijk beelden op een sokkel te laten zetten. Hiermee krijgt het beeld een stevige voet, bijvoorbeeld van bijpassend marmer. Vragen over onze beelden of de plaatsing? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel