Afstudeercadeau van ouders aan kind schenken

afstudeercadeau van oudersAfstudeercadeau van ouders voor een blijvende herinnering. Voor ouders is het afstuderen van een zoon of dochter een belangrijke mijlpaal, zowel in het leven van hun kind als dat van henzelf. Studeert uw kind binnenkort af en wilt u daar op bijzondere wijze aandacht aan schenken? Geef dan een mooi geslaagd cadeau aan uw kind, in de vorm van een mooi bronzen beeld.

In onze collectie afstudeercadeaus vindt u beelden die perfect zijn als geschenk bij het behalen van een diploma. Ze verbeelden de inzet en ijver van een student en vormen een blijvende herinnering aan de geleverde prestatie. Een beeld is hiermee een perfecte aanvulling op een afstudeercadeau, zoals een reis of geldbedrag. Het beeld blijft immers voor altijd, en kan bijvoorbeeld een mooi plekje thuis of op kantoor krijgen.
 

Blijvend cadeau afstuderen kind

In ons assortiment afstudeercadeaus zijn een aantal verschillende beelden te vinden. Zo kunt u uw eigen trots overbrengen met het beeld ‘Trots’, of de mijlpaal vieren met het gelijknamige beeld ‘De Mijlpaal’. Daarnaast bieden we een aantal bronzen beeldjes aan die studenten uitbeelden, bijvoorbeeld met een studieboek of op een stapel studieboeken. Ten slotte kunt u ook kiezen voor een beeld van Vrouwe Justitia, zeer geschikt voor afgestudeerde rechtenstudenten. Bekijk ook afstudeercadeau zoon, afstudeercadeau dochter.
 

Orgineel traditioneel afstudeercadeau namens ouders

afstudeercadeau van vader en moederWellicht vindt u in onze collectie afstudeerbeelden niet precies wat u zoekt. Dan kunnen onze andere beelden ook uitkomst bieden. Maak bijvoorbeeld een keuze uit onze collectie zakelijke geschenken. Deze zijn heel geschikt voor studenten die doorstromen naar hun eerste nieuwe baan.

Daarnaast kunt u met een mooi abstract beeld uw waardering voor de prestatie ook overbrengen, vooral als u kiest voor een beeld op sokkel met een mooie, persoonlijke inscriptie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een passend beeld en het verzorgen van een gravering.
 

Bekijk ons assortiment afstudeercadeau van ouders

Klik op een afbeelding om het geslaagd beeldje te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel