Afstudeercadeau van ouders

Voor ouders is het afstuderen van een zoon of dochter een belangrijke mijlpaal, zowel in het leven van hun kind als dat van henzelf. Studeert uw kind binnenkort af en wilt u daar op bijzondere wijze aandacht aan schenken? Geef dan een mooi geslaagd cadeau aan uw kind, in de vorm van een mooi bronzen beeld. In onze collectie afstudeercadeaus vindt u bronzen beelden die perfect zijn als geschenk bij het behalen van een diploma. Ze verbeelden de inzet en ijver van een student en vormen een blijvende herinnering aan de geleverde prestatie. Een bronzen beeld is hiermee een perfecte aanvulling op een afstudeercadeau, zoals een reis of geldbedrag. Het bronzen beeld blijft immers voor altijd, en kan bijvoorbeeld een mooi plekje thuis of op kantoor krijgen.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Themabeelden: afstuderen

In ons assortiment afstudeercadeaus zijn een aantal verschillende beelden te vinden. Zo kunt u uw eigen trots overbrengen met het beeld ‘Trots’, of de mijlpaal vieren met het gelijknamige beeld ‘De Mijlpaal’. Daarnaast bieden we een aantal bronzen beeldjes aan die studenten uitbeelden, bijvoorbeeld met een studieboek of op een stapel studieboeken. Ten slotte kunt u ook kiezen voor een beeld van Vrouwe Justitia, zeer geschikt voor afgestudeerde rechtenstudenten.
 

Overige beelden

Wellicht vindt u in onze collectie afstudeerbeelden niet precies wat u zoekt. Dan kunnen onze andere beelden ook uitkomst bieden. Maak bijvoorbeeld een keuze uit onze collectie zakelijke geschenken. Deze zijn heel geschikt voor studenten die doorstromen naar hun eerste nieuwe baan. Daarnaast kunt u met een mooi abstract beeld uw waardering voor de prestatie ook overbrengen, vooral als u kiest voor een beeld op sokkel met een mooie, persoonlijke inscriptie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een passend beeld en het verzorgen van een gravering.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel