Troost cadeau overlijden geeft troost in moeilijke tijd

troost cadeau overlijdenEen troost cadeau overlijden schenken aan iemand die uw steun kan gebruiken. Iedereen maakt vroeg of laat in zijn of haar leven een overlijden mee van een dierbare. Het is niet altijd eenvoudig mensen in uw omgeving te steunen, vooral als zij niet dicht bij u staan. Misschien is er onlangs iemand overleden in de familiekring van een vriend, collega of kennis en wilt u laten weten dat u aan hen denkt. Dan kan het geven van een troost cadeau bij een overlijden een mooi gebaar zijn in deze moeilijke tijd. en kunt u iemand sterkte wensen.

Wat geef je iemand bij overlijden? Geef bijvoorbeeld een troost cadeau bij overlijden een jaar na de sterfdatum, om te laten weten dat u ook in deze tijd aan uw naasten denkt. U kunt natuurlijk ook een gedenk geschenk voor uzelf uitzoeken, als iemand in uw omgeving is overleden en u deze persoon op passende wijze wilt gedenken. Vindt bij ons het perfecte, maar vooral ook een mooi troost cadeau overlijden.


Bekijk ook andere categorieën die kunnen dienen als troost cadeaus

Klik op de afbeelding om naar de categorie troost cadeaus te gaan        

Gedenk troost cadeau    aandenken overleden baby    liefdes beeldjes

familie beeldje als troost cadeau overlijden baby    Dierenbeeld als troost cadeau overlijden    Tuinbeeld als troost geschenk overlijden


Wat geef je als troost bij overlijden?

Het verlies van een dierbare is een van de meest uitdagende periodes in het leven. Bij overlijden is het vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden of een passend gebaar te maken om troost te bieden aan hen die rouwen. Bij Bronzen Beelden Winkel begrijpen we de behoefte aan troost en herinnering. Daarom bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie bronzen beelden aan die kunnen dienen als een troost cadeau bij overlijden.

Onze beelden weerspiegelen een scala aan emoties en momenten, waardoor ze een betekenisvolle manier zijn om het leven en de herinneringen van geliefden te eren en te koesteren. Of het nu gaat om een engel, een liefdevol paar of een dier, onze cadeaus zijn gemaakt om troost en kracht te bieden tijdens moeilijke tijden van afscheid en rouw. Een troost cadeau geef je aan iemand die het echt nodig heeft. En daarom is een bronzen beeld een mooi cadeau voor deze gelegenheid.

 


Symbolisch cadeau kracht voor het bieden van troost

Onze troost cadeaus bestaan voornamelijk uit kleine bronzen beeldjes. Deze kunnen door de ontvanger op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan een troostgeschenk in de vorm van een bronzen beeldje binnen worden neergezet op een bijzondere plek in huis. Maar ook in uw tuin zou u een troost cadeau overlijden kunnen plaatsen om iemand te herdenken. Een troost cadeau geeft kracht en helpt mee het een rustig plekje te kunnen geven.


Condoleance cadeau om een dierbare te troosten

Zoekt u een mooi gebaar voor iemand die een dierbare verloren is? Een bronzen beeldje als troost cadeau sturen biedt niet alleen troost maar dient ook als perfect condoleance cadeau. Het is een lief gebaar die een blijvende herinnering is aan de overleden persoon. Een bronzen beeldje is een klein gebaar, maar zal toch wat troost bieden. Het zal een klein lichtpuntje zijn tijdens deze zware tijden. Bekijk dus gauw ons assortiment troost cadeautjes en schenk iets anders dan een bos bloemen. 


Cadeau bij verdriet, hoe zoekt u een troost cadeau uit?

troost cadeau bij overlijdenEen troost cadeau voor een overlijden zoekt u uit met de ontvanger in het achterhoofd. Geeft u bijvoorbeeld een troost cadeau overlijden baby aan ouders die hun kind hebben verloren? Dan kunt u kiezen voor een klein bronzen beeldje dat bij hen en hun overleden kindje past.

Een troostgeschenk is heel persoonlijk, zowel voor de ontvanger als de gever. Het is dan ook aan te raden de tijd te nemen voor het uitzoeken van een passend troost cadeau bij het overlijden van een baby, of als cadeau verjaardag overleden kind.


Troost cadeau overlijden moeder

Een troost cadeau bij overlijden moeder moet liefde en een warm gevoel uitstralen. Het is een weerspiegeling van de mama. Onze hart beeldjes zijn zeer geschikte cadeaus in dit geval. Het doet denken aan de verloren dierbare moeder. Ook zijn onze moeder en kind beeldjes zeer geschikt als troost cadeaus. Een beeldje van een moeder en kind schenken aan het kind is een hart onder de riem cadeau.

Toon uw medeleven naar de nabestaande met onze cadeaus. Een bos bloemen is leuk, maar een bronzen beeldje kan een lichtpuntje zijn voor de nabestaande. Het staat symbool voor steun, liefde, medeleven en is een herinnering bij het overlijden van een mama. 


Troost cadeau overleden vader

Voor een troost cadeau overlijden vader kunt u bijvoorbeeld denken aan een beeldje van zijn favoriete hobby. Zo hebben we voetbal beeldjes, beroepen beeldjes en muziek beeldjes. Naast deze categorieën zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Zolang het maar een beeldje is dat troost biedt en symbool staat voor de liefde voor de overleden vader. Het is niet alleen een geschenk, maar ook een persoonlijke boodschap voor de nabestaanden.


Persoonlijk troost cadeau dierbaar persoon

Wilt u het bronzen beeldje nog persoonlijker maken? Dit kan door een tekstplaatje mee te bestellen met hierop een persoonlijke boodschap, spreuk, etc. Ook is het mogelijk om een lief kaartje mee te bestellen. Dit is een handgeschreven kaartje, waar u ook iets persoonlijks op kunt laten schrijven door ons. Dit maakt het een mooi cadeau met mooie herinneringen. U toont hiermee uw medeleven aan de nabestaanden op een mooie manier.

Wij zullen enkele voorbeelden geven van teksten voor op het tekstplaatje.

 • Voor elke traan een kus
 • Wat je in je hart bewaart
  raak je nooit meer kwijt!
 • Een knuffel voor je tranen
  een knuffel voor gemis
  knuffel vol met liefs en troost
  omdat het soms zo moeilijk is.
 • De hemel heeft er een ster bij

Met deze persoonlijke touch aan het troost cadeau overlijden, zal het beeld steun bieden in deze moeilijke periode. Het zal symbool staan voor troost en herinneringen aan de overleden persoon. Het is niet alleen een geschenk voor een dierbare, maar ook een persoonlijke boodschap voor de nabestaanden.


Bestel een troost cadeau overlijden direct online

Bestel direct een troost cadeau online. Deze wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een troost cadeau overlijden? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel