Tuinbeeld paard | Levensgrote paarden beelden voor in uw tuin

tuinbeeld paard, levensgroot paardLevensgrote paarden beelden als tuinbeeld in brons gegoten. Paarden staan symbool voor vurigheid en kracht en zijn daarmee geliefde dieren voor veel mensen. Of u nu zelf paardrijdt of liever alleen kijkt naar deze dieren, Bronzenbeeldenwinkel heeft voor alle paardenliefhebbers prachtige bronzen tuinbeelden van paarden in het assortiment. Een mooi cadeau voor in uw eigen tuin of die van een vriend, familielid of bekende.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing tuinbeeld paard t.w.v. € 195,00 vanaf € 2.000,=
 

levensgrote paarden beeldenOf u kiest voor een van onze levensgrote paardenbeelden. Deze bronzen paarden beelden vormen een niet te missen ornament in uw tuin. Een bijzonder luxe en stijlvolle toevoeging in een grote tuin, waarin een paardenbeeld niet mag ontbreken. Dat kan een tuin bij uw woning zijn, maar ook een landgoed of een groot bedrijfspand op een evenementenlocatie.

Een deel van onze bronzen tuinbeelden met paarden is namelijk van groot formaat en drukte een bijzondere, stijlvolle stempel op de omgeving waarin het beeld wordt geplaatst. Met deze beelden maakt u echt een statement rondom uw woning of op uw perceel, bijvoorbeeld naast uw oprit of naast de entree van uw pand.
 

Uw keuze in tuinbeelden met paard

tuinbeeld met paardBronzenbeeldenwinkel biedt een serie zeer diverse paardenbeelden aan. Van bronzen paardenbeelden van zeer realistische dieren, tot abstracte paardenbeelden met opengewerkt ontwerp. Daarnaast heeft u ook keuze uit een of meerdere figuren bij elkaar, zoals een kind met paard, een jockey op een paard of een merrie en een veulen bij elkaar.

U kunt met de keuze van het beeld dus de nadruk leggen op het aspect van paardrijden of paarden waar u het meest affiniteit mee heeft. U heeft keuze uit beelden in diverse prijsklassen met een variatie aan detail en uitmuntend vakmanschap, in brons gegoten. Een onvergetelijk cadeau voor uzelf of een ander.
 

Tuinbeeld paard bestellen

U kunt een tuinbeeld paard online bestellen. Wilt u eerst het grote bronzen paard voor in de tuin in echt bekijken? Dit is mogelijk. Onze showroom is op afspraak geopend. Neem hiervoor contact met ons op. Alle bronzen paardenbeelden voor in de tuin zijn bestand tegen invloeden van buitenaf. U kunt het beeld dus in alle seizoenen buiten laten staan.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het paarden tuinbeeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel