Bronzen vogel beeldjes op sokkel

vogels op sokkel beeldenBekijk hieronder onze kleine bronzen vogeltjes op hoge lange sokkels als tuinbeeld en kleine sokkels. Bent u op zoek naar mooie vogel beeldjes op sokkel? Bij de Bronzenbeeldenwinkel hebben we er diversen! Waar normaal gesproken moet worden bijbetaald om een beeld op een sokkel te leveren, zijn de prijzen van al onze bronzen vogel beeldjes op sokkel reeds inclusief.

Beelden van vogeltjes lenen zich perfect voor een presentatie op een sokkel. Kleine vogeltjes landen namelijk graag op dit soort verhogingen, waardoor het er super natuurlijk uitziet.  Het geeft een speels effect aan elke tuin, en afhankelijk van de stijl van de sokkel kiest u voor een hele moderne of juist meer traditionele uitstraling.
 

Verschillende soorten sokkels voor vogel beelden

In ons assortiment hebben we zowel zeer strak afgewerkte sokkels als sokkels van onafgewerkt leisteen. Bovendien heeft u de keuze uit vogel beeldjes op een zeer hoge, statige sokkel als een platte, die u indien gewenst op een andere verhoging kunt zetten. Denk daarbij aan de eettafel, de rand van de vijver of op een tuinbankje. Kies voor twee zuilen voor een mooi evenwicht, of juist voor vogel beeldjes op drie zuilen voor een extra speels effect. U kunt zelf kiezen hoe u de zuilen ten opzichte van elkaar neerzet, en dus of de vogeltjes elkaar in de gaten houden of juist elk een andere richting op kijken.
 

Vogel beeldjes op sokkel inclusief tekstplaatje

vogel beeldje op sokkelAlle beelden die op een sokkel worden geleverd lenen zich perfect voor een origineel cadeau. Om die reden kunnen we tevens tekstplaatjes op maat leveren. U kiest zelf de tekst die u op het plaatje gegraveerd wilt hebben, en wij bevestigen deze op de gewenste zijde van de sokkel(s). U kunt alles laten graveren wat u maar wilt.

Een bepaalde datum bijvoorbeeld, de namen van u en uw partner, de titel van een bijzonder evenement of zelfs een prijs, indien het beeld wordt aangekocht om te gebruiken als trofee. Wij denken graag met u mee om het tekstplaatje in lijn met de stijl van het beeld te maken, waardoor de vogel beeldjes op sokkel extra betekenis krijgen. Heeft u vragen over een van onze vogel beeldjes op sokkel? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over vogel beeldje op sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel