Grote afscheidsgeschenken | Groot afscheidscadeau kopen

afscheidsgeschenk kopenEen groot afscheidscadeau kopen als afscheidscadeau collega, afscheidscadeau werknemer of als afscheidscadeau werkgever. Voor unieke gelegenheden waarbij u afscheid moet nemen van iemand biedt Bronzenbeeldenwinkel de mooiste, grote afscheidsgeschenken aan. In tegenstelling tot bij onze kleine afscheidscadeautjes pakt u met dit geschenk heel groot uit. Mooi om afscheid te nemen van een collega die jarenlang bij uw organisatie heeft gewerkt of een medewerker die na een lang dienstverband met pensioen gaat.
 

Een groot afscheidsgeschenk op sokkel wordt gratis bij uw bedrijf bezorgd
 

Of u neemt afscheid van uw trainer, een familielid dat gaat emigreren of uw zoon of dochter die op kamers gaat. Al deze gelegenheden vragen om een groot gebaar. Met de bronzen beelden van Bronzenbeeldenwinkel uit de collectie grote afscheidsgeschenken kan dat zeker. Hiermee geeft u een blijvend aandenken aan de plek waarvan de ontvanger afscheid neemt, zoals een school, een bedrijf, een zorginstelling of het thuisland of de oude woonplaats als iemand gaat verhuizen. Afscheid nemen is nooit leuk, maar u zet het afscheid luister bij door te kiezen voor een van onze prachtige afscheidsgeschenken van brons.
 


Voorbeeld van het grote afscheidsgeschenk "Reaching for the Top"
 

Groot afscheidscadeau voor op het werk

De bronzen beelden in onze collectie ‘Afscheid nemen’ zijn uiterst geschikt om in een professionele omgeving cadeau te doen. Misschien gaat een directielid weg, vertrekt de oprichter van het bedrijf of wellicht neemt u afscheid van een leverancier met wie u vanaf het begin al heeft samengewerkt. Om uw waardering en dank te uiten kunt u dan een groot afscheidscadeau in de vorm van een bronzen beeld cadeau geven, compleet met sokkel en tekstplaatje met persoonlijke boodschap.

Omdat ons assortiment een groot aantal beelden bevat in diverse formaten, stijlen en figuren, heeft u altijd keuze uit genoeg varianten. Er zit dus altijd wel een beeld bij dat past bij de ontvanger. Geef het cadeau bij voorkeur tijdens een afscheidsreceptie als u het geschenk samen met collega’s geeft. Is het een cadeau op persoonlijke titel? Dan kunt u het ook zelf overhandigen op een ander geschikt moment.
 

Uw grote afscheidsgeschenk personaliseren

Zoals bij alle beelden die bij Bronzenbeeldenwinkel verkrijgbaar zijn, kunt u ook een groot afscheidsgeschenk persoonlijk maken met een tekstplaatje. Op het tekstplaatje komt een tekst naar keuze te staan. U kunt kiezen voor een bedankje, een felicitatie of gelukwens of een andere tekst die het afscheid recht doet. De tekst wordt met zorg gegraveerd en het tekstplaatje wordt aangebracht op de bijpassende sokkel. Zo beschikt u in één keer over een passend, groot afscheidsgeschenk voor wanneer het echt tijd is om uit te pakken bij een afscheid.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het grote afscheidscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel