Navigatie

Sokkels voor beelden | Stenen sokkel kopen van o.a. beton en natuursteen

Sokkels voor beelden van beton, natuursteen, basalt, versteend hout of andere materialen kan bij Bronzen Beelden Winkel. Bij een bronzen beeld mag natuurlijk een mooie sokkel niet ontbreken. Zo komt uw beeld nog beter tot zijn recht. Wij hebben in ons assortiment diverse sokkels van natuursteen, maar ook een betonnen sokkel is mogelijk. Bronzen Beelden Winkel werkt nauw samen met een gerenommeerd natuursteenbedrijf zodat wij u natuursteen sokkels voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Op het natuursteen zit maar liefst 25 jaar garatie!

In ons assortiment vindt u onder andere:

 

betonnen sokkels  hardsteen sokkels  Basaltsteen sokkels

 

Nog lang niet al onze sokkels staan online.  
Heeft u een specifieke wens?
Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

 

Ook zuilen van brons!

Ook bieden wij twee zuilen van brons aan. Een grote bronzen zuil en een kleine bronzen zuil. U kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen, zoals betonnen, bronzen en natuurstenen sokkels. Zoals u kunt zien in onze collectie, hebben we sokkels in uiteenlopende vormen. Voor deze sokkels geldt dat de binnenkant hol is. Daardoor zijn ze gemakkelijk te tillen en te (ver)plaatsen. Ook marmeren sokkels hebben we beschikbaar. En wat dacht u van kleine sokkeltjes om de kleinste beeldjes op te plaatsen? Deze kleinere ontwerpen zijn onder andere bijzonder geschikt voor het plaatsen op een tafel, boekenplank of in de vensterbank. Een wandsokkel is weer ideaal om te plaatsen aan de wand van uw (huis)kamer.

 

Sokkel kopen voor uw tuinbeeld

Binnenkort kunt u in deze categorie een sokkel voor uw tuinbeeld bestellen. Op dit moment werken wij nog druk aan deze categorie, dit betekent echter niet dat u niet alvast sokkel kunt bestellen. Bent u op zoek naar een beeld met sokkel of alleen een betonnen sokkel? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat u een nette prijs krijgt voor de sokkel die het beste bij uw beeld past!

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2017 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel