Sokkels voor beelden | Stenen sokkel kopen van Sokkels voor beeldeno.a. beton en natuursteen

Sokkels voor beelden kopen van beton of natuursteen zoals graniet, hardsteen of basalt of andere materialen kan bij Bronzen Beelden Winkel. Bij een tuinbeeld of bronzen beeld mag natuurlijk een mooie sokkel niet ontbreken. Zo komt uw beeld nog beter tot zijn recht. Wij hebben in ons assortiment diverse stenen sokkels en zuilen van natuursteen, zoals granieten sokkels,  hardsteen sokkels, marmeren sokkels en basalt sokkels, maar ook betonnen sokkels zijn mogelijk.
 

Stenen sokkels voor beelden op maat bestellen

Bronzen Beelden Winkel kan ook een sokkel op maat voor uw beeld verzorgen. Houdt u dan wel rekening met een langere levertijd voor deze sokkels voor beelden op maat en een hogere prijs voor het maatwerk. Meer informatie over sokkel op maat.
 

De sokkel is net zo belangrijk als het beeld; deze dient in verhouding staan met het beeld 
 


 

Kleine sokkel om uw beeldje op te plaatsen

kleine sokkel, klein sokkeltjeIn assortiment sokkels voor beelden hebben wij ook kleine sokkels geschikt voor kleine kunst beeldjes.

Een kleine sokkel van  graniet, marmer of hardsteen is ideaal om een klein beeldje meer lengte te geven of om een beeldje meer uitstraling te geven. Al deze kleine sokkels zijn massief. U kunt een kleine sokkel los bestellen of direct meerdere. Ideaal voor kunstenaars.
 

Sokkel kopen voor uw beeld voor in huis of in de tuin

U kunt online een sokkel voor uw tuinbeeld bestellen. Heeft u vragen over een sokkel kopen voor uw beeld? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op een categorie sokkels voor beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel