Navigatie

Sokkels hardsteen | Hardstenen sokkel kopenhardsteen sokkels, hardstenen sokkels

Hardstenen sokkels voor beelden. Beelden komen extra goed tot hun recht op een daarvoor bestemde sokkel. Een sokkel zorgt ervoor dat het beeld letterlijk op een voetstuk wordt geplaatst en duidelijk meer opvalt. De juiste sokkel is een sokkel die van toevoeging is voor het beeld. Hij dient dus het beeld te versterken, zowel qua vormgeving als qua betekenis. Daar zijn onze sokkels van hardsteen een goed voorbeeld van. Al onze hardstenen sokkels zijn van de beste kwaliteit. Doordat we samenwerken met een gerenommeerd natuursteenbedrijf, kunnen de deze kwaliteit ook garanderen. Voor alle producten binnen deze categorie geldt dat er een garantie van 25 jaar aan vast zit.

 

Hardstenen sokkels voor binnen en buiten

hardsteen sokkel kopen, hardstenen sokkel kopenDe sokkels van hardsteen hebben bijn allemaal een licht gebrande afwerking, waardoor ze een zeer natuurlijke uitstraling hebben. Enkele sokkels van hardsteen zijn gekapt en hebben ruwe zijden. De hardstenen sokkels zijn zowel geschikt om binnen als buiten te plaatsen. Wanneer u het buiten wilt plaatsen, gaat dit niet ten koste van de levensduur van het product. Plaats de sokkel van hardsteen op een plaats waar het inclusief het beeld op een positieve manier opvalt. Denk bijvoorbeeld aan een centrale positie in de tuin. Links ziet u een voorbeeld van bronzen beeld op hardstenen sokkel, genaamd Verbondenheid.

 

 

Hardsteen sokkel kopen voor uw beeld

Behalve onze mooie sokkels van hardsteen, kunt u ook prachtige bronzen beelden vinden op onze site. Deze zijn nagenoeg allemaal geschikt voor het plaatsen op één van onze hardstenen sokkels. Wanneer u dit wenst, kunnen we zelfs als extra service na levering de sokkel en het bij ons bestelde beeld aan elkaar verbinden. Ook het op de gewenste plek zetten is een mogelijkheid. Voor een sokkel van hardsteen geldt een levertijd van circa 5 werkdagen. Heeft u vragen over een hardsteen sokkel kopen?  Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de hardstenen sokkel

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel