Sterrenbeeld Leeuw cadeau

sterrenbeeld leeuw cadeauSterrenbeeld leeuw cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld leeuw? Dan zit u hier goed. Waarom? Omdat onze beelden zich focussen op een bijzonder persoonlijk symbool: namelijk je sterrenbeeld. Er zijn twaalf sterrenbeelden in totaal, en jouw sterrenbeeld is afhankelijk van wanneer jij bent geboren. Voor het sterrenbeeld leeuw ben je geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Op jouw geboortedag stond dit figuur in de sterrenhemel, en dat schept een bijzondere band. 

Het is dus niet alleen een origineel cadeau, maar ook zeer persoonlijk. Een sterrenbeeld is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeauspiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk!
 

Het sterrenbeeld Leeuw datum en karaktereigenschappen

Personen met het sterrenbeeld Leeuw zijn geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Net als de dieren, zijn Leeuwen zeer loyaal, zelfverzekerd en warmhartig. De Leeuw staat bekend als een hartstochtig persoon die vecht voor wat ze willen. Leeuwen zijn zeer loyaal en houden zich aan hun gemaakte afspraken.

Ze verwachten dezelfde loyaliteit van de mensen om zich heen. Dit maakt een Leeuw tot een zeer betrouwbare vriend. Leeuwen houden van het leven en vermijden mensen met een negatieve instellingen. Let wel op want met een Leeuw maak je liever geen ruzie. Net als de dieren, kunnen Leeuwen zeer hard terugslaan wanneer ze zich aangevallen voelen.
 

kado voor leeuw beeld

Kado voor het mensen met sterrenbeeld Leeuw

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze beelden, daarom onderwerpen wij alle beelden aan strenge kwaliteitscontroles voordat ze ons atelier verlaten. Door uitsluitend te werken met vakmensen, die de bronzen beelden met de hand afwerken kunnen we de kwaliteit van onze beelden garanderen.

Dit betekent dat onze beelden duurzaam en sterk zijn, waardoor je er jarenlang van gaat genieten. En vergeet ook vooral niet dat we je de mogelijkheid geven om je bronzen beeld te personaliseren met een eigen tekstplaatje op de sokkel!

 

Kado sterrenbeeld leeuw kopen

Hieronder vindt u ons assortiment cadeaus voor het sterrenbeeld leeuw. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel