Navigatie

Origineel verjaardagscadeau kopen voor uw man, vrouw, vriend of vriendin

Een origineel verjaardagscadeau kopen? Wij hebben een mooi assortiment aan geschenken en kleine bronzen beeldjes als origineel verjaardagcadeau. Een ideaal verjaardagsgeschenk met een duurzame en persoonlijke uitstraling. Alle bronzen verjaardagscadeau beelden van Bronzenbeeldenwinkel.nl zijn met veel zorg en aandacht vervaardigd. De kwaliteit is bijzonder hoog en de gedetailleerdheid bewonderenswaardig.

We hebben bronzen beelden die zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden. Heeft de persoon in kwestie een speciaal beroep? Een bijzondere hobby? Een passie voor dieren? Bij ons heeft u de zekerheid om een verjaardagscadeau beeld te vinden van brons waarmee hij of zij erg blij zal zijn.

 

Een origineel cadeau voor de verjaardag inclusief sokkel

Eventueel is het mogelijk om een bronzen beeld voor een verjaardag met een sokkel te bestellen. Ook deze vindt u in het assortiment onder de categorie sokkels. Indien dit wenselijk is, kunnen wij ter plaatse ook het beeld aan de sokkel bevestigen of er in de werkplaats een tekstplaatje op bevestigen. Het tekstplaatje kan voorzien worden van de naam van de jarige, de betreffende datum of een speciale tekst die u de jarige mee wilt geven. Het maakt het geven van zo’n bronzen beeld als verjaardagcadeau extra persoonlijk.

 

Verjaardagscadeau van brons kopen

Op onze website vindt u uiteenlopende bronzen beelden, van tuinbeelden, dierenbeelden tot kleine beeldjes. Klik op de afbeelding van het beeld van brons van uw keuze om meer gedetailleerde informatie te verkrijgen. Zo vindt u meer over de hoogte, het materiaal, de afwerking en de levertijd. Heeft u vragen over een verjaardagscadeau kopen van brons?  Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het verjaardagscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel