Dag van de leraar cadeau | Kado Dag van de leerkracht 2024

Dag van de leraarOp zoek naar een Dag van de leraar cadeau? Hier bij Bronzen Beelden Winkel hebben wij allerlei bronzen beelden om cadeau te doen aan uw favoriete leraar. Van grote beelden voor in de tuin tot kleine beeldjes voor in huis. Koop hier een kostbaar geschenk.

Leerkrachten kunnen een belangrijke rol spelen in het leven van de leerlingen. Ze staan altijd voor de leerlingen klaar en verdienen het daarom om minimaal één keer per jaar in het zonnetje gezet te worden, zowel leraren van het primaire onderwijs als secundair. Een kado schenken aan een leraar of lerares hoeft natuurlijk niet alleen op de Dag van de leerkracht 2024. Zo kunt u op zoek zijn naar een Dag van de leraar cadeau omdat de leerkracht het simpelweg verdient of omdat het een speciale dag is zoals een verjaardag of omdat de docent met pensioen gaat. 
 

Bekijk onze populaire Dag van de leraar categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

beroepen beeldjes      figuratieve tuinbeelden      vriendschapsbeeldje

bedank beeldjes      abstracte beelden      familie beeldjes
 

Wat is Dag van de leerkracht?

5 oktober 2024 is de Dag van de leerkracht en wordt er wereldwijd stilgestaan bij het belang van het onderwijs. Leraren zijn een onmisbare factor in het leven van de leerlingen, zowel voor hun algemene ontwikkeling als hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het dus leuk om deze docenten ook minimaal één keer per jaar te bedanken voor hun begeleiding.

In Nederland wordt op deze dag ook de docent van het jaar bekend gemaakt, hiervoor is een award natuurlijk ook erg leuk om te geven. Wat is nu een beter kado dan een kostbaar geschenk van Bronzen Beelden Winkel. Kijk vooral rond bij ons en kom op het perfecte cadeau idee Dag van de leerkracht 2024!


Waarom een Bronzen Beeldje als Dag van de leraar cadeau?

Onze met zorg vervaardigde bronzen beeldjes stralen waardering en respect uit. Ze vangen de essentie van het onderwijs en zijn een tastbare herinnering aan de toewijding en passie van leraren. Ideaal dus om te schenken als Dag van de leraar cadeau. Wij zullen nog enkele redenen geven om een beeldje te schenken als Dag van de leerkracht geschenk.

 1. Symbolische Waarde: Een beeldje straalt duurzaamheid en waarde uit, net zoals de bijdrage van leraren aan de samenleving.

 2. Uniek en Persoonlijk: Onze collectie omvat diverse beeldjes met verschillende onderwerpen, waardoor je het perfecte geschenk kunt kiezen dat past bij de persoonlijkheid en interesses van je leraar.

 3. Hoogwaardige Kwaliteit: Onze beeldjes zijn met vakmanschap vervaardigd en beloven lang mee te gaan, net als de herinneringen die je deelt met je leraar.


Dag van de leraar cadeau bedankjes

Dag van de leraar bedankjesDe Dag van de leraar is er om de leraren en leraressen in het zonnetje te zetten, maar ook om ze te bedanken door middel van een klein bedankje. Een ideaal bedankje zou een klein beeldje zijn van het beroep zoals: ‘’de juf’’ of ‘’de meester’’. Maar ook het beeld ‘’spelende kinderen op klimrek’’ is een leuk bedankje van de kinderen zelf.

Er zijn vele mogelijkheden, maar mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail, telefoon of via de chat. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te adviseren om zo tot het perfecte cadeau te komen.
 

Tekst bij het Dag van de leerkracht 2024

Wilt u het cadeau Dag van de leerkracht persoonlijker maken? Dan is het mogelijk om bij het geschenk een tekstplaatje te bestellen. De tekst die hierop moet komen mag u zelf bepalen en daarom is het een extra persoonlijke toevoeging aan het kado. Het kan een kort gedichtje zijn of een korte tekst waarin u vertelt waarom uw docent het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Wij zullen enkele voorbeelden geven van teksten die op het plaatje gegraveerd kunnen worden:

 • Bedankt voor je inzet!
 • Fijne Dag van de leraar 2024!
 • Jij bent goud waard.
 • 5 oktober 2024
  Dag van de leerkracht
 • Mijn leraar is
  de beste!
 • Blij met jou!

Met dit tekstplaatje maakt u het geschenk helemaal af en heeft u het perfecte Dag van de leraar cadeau 2024.


Bestel Nu en Vier de Dag van de Leraar in Stijl

Kies vandaag nog een prachtig bronzen beeldje om de leraren in je leven te eren. Laat je waardering zien op deze dag met een Dag van de leraar cadeau 2024 dat voor altijd gekoesterd zal worden.

 

TOP 10 Dag van de leerkracht cadeau idee 2024

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 Dag van de leraar kado ideeën voor 2024.


Klik op de afbeelding voor meer info over de beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel