Dag van de leraar cadeau | Kado Dag van de leerkracht 2023

Dag van de leraarOp zoek naar een Dag van de leraar cadeau? Hier bij Bronzenbeeldenwinkel hebben wij allerlei bronzen beelden om cadeau te doen aan uw favoriete leraar. Van grote beelden voor in de tuin tot kleine beeldjes voor in huis. Koop hier een kostbaar geschenk.

Leerkrachten kunnen een belangrijke rol spelen in het leven van de leerlingen. Ze staan altijd voor de leerlingen klaar en verdienen het daarom om minimaal één keer per jaar in het zonnetje gezet te worden, zowel leraren van het primaire onderwijs als secundair. Een kado schenken aan een leraar of lerares hoeft natuurlijk niet alleen op de Dag van de leerkracht 2023. Zo kunt u op zoek zijn naar een dag van de leraar cadeau omdat de leerkracht het simpelweg verdient of omdat het een speciale dag is zoals een verjaardag of omdat de docent met pensioen gaat. 
 

Bekijk onze populaire Dag van de leraar categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

beroepen beeldjes      figuratieve tuinbeelden      vriendschapsbeeldje

bedank beeldjes      abstracte beelden      familie beeldjes
 

Wat is Dag van de leerkracht?

5 oktober 2023 is de Dag van de leerkracht en wordt er wereldwijd stilgestaan bij het belang van het onderwijs. Leraren zijn een onmisbare factor in het leven van de leerlingen, zowel voor hun algemene ontwikkeling als hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom is het dus leuk om deze docenten ook minimaal één keer per jaar te bedanken voor hun begeleiding.

In Nederland wordt op deze dag ook de docent van het jaar bekend gemaakt, hiervoor is een award natuurlijk ook erg leuk om te geven. Wat is nou een beter kado dan een kostbaar geschenk van Bronzenbeeldenwinkel. Kijk vooral rond bij ons en kom op het perfecte cadeau idee dag van de leerkracht 2023!


Dag van de leraar bedankjes

Dag van de leraar bedankjesDe Dag van de leraar is er om de leraren en leraressen in het zonnetje te zetten, maar ook om ze te bedanken door middel van een klein bedankje. Een ideaal bedankje zou een klein beeldje zijn van het beroep zoals: ‘’de juf’’ of ‘’de meester’’. Maar ook het beeld ‘’spelende kinderen op klimrek’’ is een leuk bedankje van de kinderen zelf.

Er zijn vele mogelijkheden, maar mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail, telefoon of via de chat. Wij proberen u dan zo goed mogelijk te adviseren om zo tot het perfecte cadeau te komen.
 

Tekst bij het geschenk

Wilt u het cadeau Dag van de leerkracht persoonlijker maken? Dan is het mogelijk om bij het geschenk een tekstplaatje te bestellen. De tekst die hierop moet komen mag u zelf bepalen en daarom is het een extra persoonlijke toevoeging aan het kado. Het kan een kort gedichtje zijn of een korte tekst waarin u vertelt waarom uw docent het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Met dit tekstplaatje maakt u het geschenk helemaal af en heeft u het perfecte dag van de leraar cadeau 2023.
 

TOP 10 Dag van de leerkracht kado idee 2023

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 Dag van de leraar kado ideeën voor 2023.


Klik op de afbeelding voor meer info over de beelden

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel