Bronzen slakken beelden | tuinbeeld slak

bronzen slakkenbeeld, beeld slakBeeld slak voor in huis of in de tuin. De meeste mensen hebben niet zo graag slakken in de tuin. Dat geldt gelukkig niet voor onze bronzen slakken beelden. Onze slakken laten uw tuin gegarandeerd met rust. Alle slakkenbeelden in ons assortiment dierenbeelden zijn huisjesslakken.

De vorm van de huisjes kan per slak verschillen. Ze zijn op zoek naar voedsel en worden hierin geholpen door hun voelsprieten. De bronzen beelden van slakken zijn op verschillende manieren afgewerkt, zoals met een groene patina.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Slakken beeldjes al set 

Behalve enkele bronzen slakkenbeeldjes, hebben we ook bronzen beeldjes van slakken die als set bestaande uit 3 of 4 slakken te verkrijgen zijn. Deze hebben allemaal een andere houding, wat hen speels eruit doet zien.

slakken beeldjes

Dankzij de levensechtheid zijn ze, zeker van een klein afstandje, niet van echt te onderscheiden. Kijk ook eens bij onze exclusieve reuzenslak van meer dan een meter breed. Deze is in beperkte oplage verkrijgbaar en daarom ook erg interessant voor kunstliefhebbers.
 

Bronzen slak als tuinbeeld

Om een bronzen tuinbeeld van een slak meer op te laten vallen, kunt u ze op een sokkel plaatsen. Dankzij de sokkel zijn ze ten volle aanwezig zonder dat het overdadig is. Een sokkel voor uw bronzen beeld van een slakje kunt u ook bestellen in onze webshop. Zoals u kunt zien in de categorie ‘sokkels voor beelden’ hebben we hierin een ruime keuze.

tuinbeeld slak

Het is aan u om te bepalen welke sokkel niet alleen prachtig staat onder de gekozen bronzen slak, maar ook eer doet aan de tuin of kamer waar hij komt te staan. Kies uit materialen als graniet of hardsteen.
 

Beeld slak kopen online

Het bestellen van een tuinbeeld van een slak of van een slak beeldje voor in huis is erg eenvoudig. Nadat u uw keuze gemaakt hebt, plaatst u het item binnen 1 druk op de knop in het online winkelwagentje. Het is goed om te weten dat wij uw bestelling met de grootste zorg en aandacht verwerken. Verzending gebeurt met Track & Trace code. Heeft u vragen over een slak beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen slakken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel