Cadeau 40 jaar verjaardag | Wat geef je iemand die 40 wordt?

40 jaar verjaardag cadeauEen cadeau voor 40 jaar verjaardag schenken met een bronzen beeld. Het vieren van een veertigste verjaardag is altijd een speciale gebeurtenis. Er is weer een jaar bij het leven aangeplakt, al dan niet in goede gezondheid. Terwijl de één de weken en dagen aftelt totdat het zover is, geeft de ander er minder om. En terwijl de ene persoon er een groot feest van maakt, viert de ander het liever in beperkt gezelschap op een bescheiden manier.
 

Wat geef je iemand die 40 wordt voor zijn of haar verjaardag?

Wat in ieder geval nooit mag ontbreken op een verjaardag 40 jaar is een origineel verjaardagscadeau. Wat geeft u iemand die 40 wordt? Voor wie u ook maar een verjaardagsgeschenk zoekt en wat de wensen ook maar zijn, met een bronzen beeld slaat u de plank nooit mis. Sterker nog, het geven van een bronzen beeldje is altijd een leuke en originele verrassing.
 

40 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

40 jaar vrouw kado    40 jaar man kado
 

Een bronzen beeldje als verrassing kado voor 40 jaar verjaardag

Bij Bronzen Beelden Winkel heeft u de keuze uit tal van mogelijkheden om op een 40-jarige verjaardag op een memorabele wijze aandacht te schenken aan de jarige. Voor hem of haar zal het kado een mooie verrassing zijn. Natuurlijk kunt u bij ons kiezen voor zeer fraaie tuinbeelden die in geen enkele tuin misstaan.

Omdat Nederlanders over het algemeen bescheiden mensen zijn en veelal het gebaar belangrijker is dan de grootte van het cadeau, kunnen we onze kleine beeldjes van harte aanbevelen, waarbij u de keuze heeft uit ongelooflijk veel uiteenlopende designs. Denk aan verjaardagsbeeldjes van danseressen, beeldjes die de vriendschap tonen tussen u en de jarige, tot aandoenlijke dierenbeeldjes.
 

Spreuken verjaardag 40 jaar |  Grappig en Leuke teksten voor 40ste verjaardag

 • Als je twintig bent, denk je dat je het raadsel van de wereld hebt opgelost,
  ​ op dertigste begin je erover na te denken,
  en op je veertigste jaar ontdek je plots dat het onoplosbaar is.
 • Gefeliciteerd 40 jaar,  4 decenia, 480 maanden , 2.087 weken,
  14.610 dagen,  350.633 uren, 21.037. 951 minuten, 1.262.277.040 seconden
 • Niet huilen, 40 jaar is niet oud
 • Nog geen grijs haar, maar al wel 40 jaar!
 • Geniet! Je bent maar één jaar lang 40 jaar.
 • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 40 jaar!
   

Een beeld of zonnewijzer laten plaatsen ter ere van een verjaardag 40 jaar

40 jaar verjaardag ideeenHeeft u een tuinbeeld / zonnewijzer gevonden dat goed past bij de 40 jarige, en past bij de interesses en smaak van de persoon. Dan is het ook mogelijk om het geheel door ons vakkundig te plaatsen, de kosten hiervoor bedragen €195,-.

Het geheel wordt dan voor u geregeld en op de juiste plek bevestigd. Zo heeft u direct een prachtig 40 jarige verjaardagscadeau.

 

40 jarig verjaardagsgeschenk personaliseren

Heeft u gevonden wat u zocht? Dan is het goed om te weten dat u direct via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. En dat we er vervolgens voor zorgen dat uw beeldje al binnen een paar werkdagen geleverd is, maakt dat u ook vrij lastminute nog een verjaardagscadeau kunt bestellen. Vergeet ook niet indien mogelijk optioneel te kiezen voor een tekstplaatje, waar u bijvoorbeeld de verjaardagsdatum in kunt laten graveren. Of een mooie, korte boodschap die u wilt delen met het feestvarken.

Heeft u ondanks het grote aantal opties niet het beeldje gevonden waar u naar op zoekt bent? Heeft u een specifiek werk in gedachten? Dan is het ook een optie om op maat een beeldje te laten ontwerpen door ons team van kunstenaars. Zij zorgen er in overleg met u voor dat er een exemplaar ontstaat dat mooier zal zijn dan u voor mogelijk had gehouden.
 

40 jaar verjaardag ideeën | onze TOP 10 kado idee

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 40 jaar verjaardagcadeau's

Uiteraard hebben we meerdere originele 40 jarige cadeau's, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel