Afscheidscadeau juf | Afscheidskado voor juffen

Afscheidscadeau juf, leraresAfscheidscadeau Juf . Een lerares in uw team neemt afscheid van de school omdat zij elders gaat werken, met pensioen gaat of stopt met werken. Als zij jarenlang les heeft gegeven is het mooi om een blijvende herinnering aan haar werk cadeau te doen bij haar afscheid als juf. Speciaal daarvoor biedt Bronzenbeeldenwinkel beeldjes aan die u kunt inzetten als afscheidscadeau voor een juf.

De beeldjes laten herkenbare voorstellingen uit het onderwijs zien en herinneren aan haar liefde voor het lesgeven. Een prachtig afscheidscadeau voor elke docente. Met een bronzen beeld geeft u bovendien een afscheidscadeau onderwijs dat ze altijd bij zich kan houden, thuis op de schoorsteenmantel of op het bureau in haar nieuwe klaslokaal. Een stijlvol afscheidscadeau juf, dat altijd doet denken aan degene die het heeft gegeven. Ook hebben wij afscheidscadeau meester.

 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau juf ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautje juf    Groot afscheidsgeschenk lerares    Afscheidscadeau juffen

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau juf    Dierenbeeld als origineel afscheidskado juf    zonnewijzer als origineel afscheidskado lerares

Bronzen penning voor afscheid lerares    Bronzen plaquette ter afscheid juf    Afscheidsgeschenk juf in opdracht

 

Bedankje voor juf pensioen

Origineel afscheidscadeau leraresDe mooie bronzen beeldjes uit deze collectie hoeven niet uitsluitend te worden ingezet als afscheidscadeau voor de juf. U kunt het beeldje ook cadeau geven als bedankje, omdat ze zich jarenlang heeft ingezet voor de medezeggenschapsraad of omdat ze een bijzondere prestatie heeft geleverd. Ook in dit geval kunt u kiezen voor een gegraveerd tekstplaatje, zodat ze weet waarom u het beeldje cadeau geeft.

Een bronzen beeldje cadeau geven als bedankje is ook een mooi idee als zij een jubileum te vieren heeft of met pensioen gaat. Kortom, u kunt alle kanten op met deze collectie beeldjes als u binnenkort een juf gaat uitzwaaien of u haar wilt bedanken.

 

Orgineel cadeau afscheid lerares of persoonlijk bedankt juf kado

Door een speciaal beeldje te geven dat te maken heeft met haar werk en passie, geeft u natuurlijk al een persoonlijk cadeau. Toch zijn er manieren om het afscheid nog persoonlijker te maken. Zo kunt u het beeld geven met een aantal andere cadeautjes die echt bij haar passen, zoals een mooi boek of een goede fles wijn. Daarnaast biedt Bronzenbeeldenwinkel ook de mogelijkheid het beeld te verfraaien met een tekstplaatje.

Dit plaatje kan worden aangebracht op de sokkel van het beeld. U gebruikt het plaatje om een mooie tekst mee te geven aan de vertrekkende juf. U kunt haar geluk wensen of feliciteren met een nieuwe baan, of bedanken voor haar inzet. Of u kiest ervoor een speech te houden en een regel uit uw toespraak op het beeldje te laten zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het creëren van een uniek en persoonlijk cadeau, ter afscheid of als bedankje.

 

Afscheidcadeau juf ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidcadeau juf ideeën.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor leraressen deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel