Blijvende herinnering sterfdag herdenken

herinnering sterfdag herdenkenEen blijvende herinnering sterfdag herdenken. De sterfdag van een dierbare gaat vaak gepaard met intieme en emotionele momenten. Voor veel nabestaanden is de periode na de sterfdag nog moeilijker. U weet dat u verder moet met uw leven, maar wilt uw overleden dierbare ook graag blijven herdenken. Wij begrijpen dat maar al te goed en daarom vindt u in onze winkel een uitgebreid assortiment bronzen beelden die perfect zijn als herinnering van een sterfdag, ze bieden trots aan een emotioneel moment.  Een herinnering overlijden kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.   

 

Herinnering sterfdag met bronzen beelden in- en buitenshuis

Iedereen heeft een eigen rouwproces, maar het herinneren van een sterfdag is voor veel mensen belangrijk. Een intieme gedenkplek in huis kan daarbij helpen voor sterfdag moeder herdenken of herdenking 5 jaar overleden. Misschien heeft u al een plekje vrijgemaakt, bijvoorbeeld op de schouw of een bijzettafeltje. Dit plekje kunt u decoreren met kaarsen, foto's van de overledene en eventueel de urn. Door de sobere kleur van brons, zal een bronzen beeld deze gedenkplek goed aanvullen. Wilt u het kunstwerk voor zichzelf laten spreken? Kies er dan voor om het bronzen beeld op een sokkel te plaatsen. In onze webwinkel vindt u ook bronzen beelden voor buitenshuis. Deze kunt u bijvoorbeeld bij de grafsteen van de overledene plaatsen.

 

Symbolische beelden om een sterfdag te herdenken

sterfdag herdenkenIn onze webwinkel vindt u een grote collectie sterfdag gedenken. Bent u op zoek naar een symbolisch beeld die de relatie tussen u en de overledene weerspiegelt? Kies dan voor een gehouwen beeld van handen of het symbool van een hart. Wilt u graag de herinnering van zijn of haar lach of twinkelende ogen in leven houden? Kies dan voor een bronzen portret. Onze kunstenaars werken aan de hand van de door u aangeleverde foto's, waardoor het uiterlijk van de overledene tot in de kleinste details kan worden nagebootst. Onze kunstenaars werken uitsluitend met de beste materialen, waardoor het bronzen beeld een lange levensduur geniet. Het beeld is daarom niet alleen geschikt als laatste eerbetoon en herinnering van de sterfdag, maar ook als nieuw erfstuk voor de familie.

Wilt u iemand anders troosten in een moeilijke periode door middel van een herinnering sterfdag? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een bronzen beeld kunt u laten zien dat u klaarstaat voor diegene en iemand een hart onder de riem steken. Het is een geschenk waar de ontvanger nog vele jaren van zal genieten. Of lees onze pagina: 

 

Sterfdag herdenken gedicht

Troost vinden bij het herdenken van een sterfdag kan vaak met een gedicht, een sterfdag herdenken gedicht die ons aanspreekt, is deze: 

Op een dag als deze 
staat de wereld even stil 
op een dag als deze 
Gaat niets zoals ik wil 

Op een dag als deze 
Heeft verdriet de overhand
En ook al leef jij voort in mijn hart
op een dag als deze 
voel ik des te meer de afstand. 

 

Enkele categorieën; Stil staan bij een sterfdag 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Engelen gedenken   Maria beelden    tuin gedenksteen    

   thuis gedenken    alternatief voor grafsteen    Grafdecoratie om iemand te gedenken op de begraafplaats    

Bronzen grafletters    bronzen gedenkplaat, plaquette van brons voor op het graf    ideeën asbestemming

 

Plaquettes als herinnering sterfdag herdenken

Naast bronzen beelden kunnen onze kunstenaars ook prachtige plaquettes maken. Op deze plaquettes kunt u een gedicht of persoonlijke tekst plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een gedicht dat is voorgelezen tijdens de begrafenis of de tekst in de rouwkaart. Zo kunt u op een intieme manier de sterfdag herdenken. Wilt u liever een korte tekst toevoegen aan het bronzen beeld? Ook dat is geen enkel probleem. Voeg een kleine bronzen plaque toe aan het beeld met bijvoorbeeld de overlijdensdatum en de naam van de overledene. Deze miniplaquette kunnen wij voor u op de sokkel of het beeld zelf plaatsen als herinnering sterfdag herdenken.


TOP 10 | Herinnering sterfdag herdenken kado

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeau voor herinnering sterfdag

Klik op de afbeelding voor meer info over het beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel