Bronzen kikker beelden | Kikker brons kopen

Tuinbeeld kikker, beeld kikkerKikkers zijn grappige dieren, maar ze zitten bijna nooit stil. Wilt u altijd een kikker in de tuin om naar te kijken? Kies dan uit de prachtige collectie bronzen kikkers van Bronzen Beelden Winkel. Naast groen gepatineerde kikkers van brons, hebben we ook kikker beelden die variëren van bruin tot rood en groen. Zij vrolijken elke tuin op.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Een kikker beeld uit het sprookje- Prins kikker

In sprookjes komen veel kikkers voor. Neem bijvoorbeeld de kikker die door een kus verandert in een mooie prins. Verschillende kikker beelden van brons verwijzen daarnaar; ze hebben bijvoorbeeld een kroontje op, of er staat ‘kiss me’ op zijn buik. Het is een sprookje dat veel mensen aanspreekt.

kikker beeld - Prins kikker

 

Bekijk ook onze overige kikker beelden categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

            spuitfiguur kikker   Yoga kikker beelden

Onderaan de pagina vindt u kikker beelden voor in huis of tuin


Kikker beelden: het zijn nét mensen

Door de ietwat menselijke vormen die kikkers hebben, als ze zijn uitgerekt, kennen we hen graag menselijke eigenschappen toe. Kijk maar naar Kermit de kikker in Sesamstraat, die kan praten en in feite alles kan wat mensen kunnen. Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft een heel leuk beeldje van een kikker die in een fauteuil lekker ligt te lezen. Een fijn bronzen beeld om naar te kijken als u zelf ontspannen in de tuin zit!

 

Bronzen kikkers, beelden kikkerTuinbeeld kikker? Een fantasierijk dier

Kikkers zijn bijzondere dieren en prikkelen de fantasie van onze kunstenaars. Zo zijn er kikker beelden van kikkers op een rietstengel en hebben we ook diverse kikker beelden die als fontein te gebruiken zijn, waarbij het water uit de mond spuit. Deze bronzen kikkers zijn leuk voor aan uw vijver maar ook mooi voor in de tuin op één van onze prachtige sokkels.

 

Een bronzen kikker beeld kopen

U kunt gemakkelijk en veilig een kikker beeld van brons kopen in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben over een kikker beeld kopen, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze yoga kikkers andere dierenbeelden .

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen kikker

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel