Bronzen kikker beelden | Kikker brons kopen

Tuinbeeld kikker, beeld kikkerEen kikker beeld voor in huis of als tuinbeeld. Kikkers zijn grappige dieren, maar ze zitten bijna nooit stil. Wilde u altijd al een kikker om naar te kijken? Kies dan uit de prachtige collectie bronzen kikkers van Bronzen Beelden Winkel. 

Naast groen gepatineerde kikkers van brons, hebben we ook kikker beelden die variëren van bruin tot rood en groen. Deze exotische kikkers vrolijken elke tuin op.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Bekijk ook onze overige kikker beelden categorieën

Naast gewone kikker beelden, deze vindt u onderaan deze pagina, hebben wij ook exemplaren die water kunnen spuiten. Deze spuitfiguren zijn leuk voor aan uw vijver of zwembad.
 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

            spuitfiguur kikker     Yoga kikker beelden

Onderaan de pagina vindt u kikker beelden voor in huis of tuin
 

Een kikker beeld uit het sprookje Prins kikker

In sprookjes komen veel kikkers voor. Neem bijvoorbeeld de kikker die door een kus verandert in een mooie prins. Verschillende kikker beelden van brons verwijzen daarnaar; ze hebben bijvoorbeeld een kroontje op, of er staat ‘kiss me’ op zijn buik. Het is een sprookje dat veel mensen aanspreekt.

kikker beeld - Prins kikker

Door de ietwat menselijke vormen die kikkers hebben, als ze zijn uitgerekt, kennen we hen graag menselijke eigenschappen toe. Kijk maar naar Kermit de kikker in Sesamstraat, die kan praten en in feite alles kan wat mensen kunnen. Bronzenbeeldenwinkel.nl heeft een heel leuk beeldje van een kikker die in een fauteuil lekker ligt te lezen. Een fijn bronzen beeld om naar te kijken als u zelf ontspannen in de tuin zit!
 

Tuinbeeld kikker? Een fantasierijk dier

tuinbeeld kikkerOok hebben wij hele grote tuinbeelden van dansende kikkers die fantastisch staan op een sokkel. Deze beelden hoeven niet per se bij een vijver te staan, maar kunnen ook heel mooi als eyecatcher staan centraal in uw tuin.

Wij kunnen het kikker tuinbeeld voor u op de sokkel bevestigen mocht u dit willen. Wij zijn een full service bedrijf en kunnen alle zorgen uit handen nemen.
 

Een bronzen kikker beeld kopen

U kunt gemakkelijk en veilig een kikker beeld van brons kopen in onze webshop. Het beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering. Mocht u nog vragen hebben over een kikker beeld kopen, neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen kikker

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel