Avond beelden met verlichting | avond beeldjes kopenAvond beelden | Prachtige beeldjes en beelden voor in de avond

Bij bronzen beelden winkel vindt u de mooiste beelden voor in de avond voor in uw tuin of huis.   Houd jij ook van de avondzon in de tuin? Laat het zonlicht dan extra mooi uitkomen met één van onze avondbeelden. Onze avond beelden zijn speciaal gemaakt om het zonlicht prachtig te weerkaatsen.

De subtiele rondingen van deze beelden weerkaatsen de laatste zonnestralen van de dag als geen ander. Als je graag ’s avonds buiten zit of binnenshuis graag geniet van de avondzon, zijn onze avondbeelden een must voor jouw tuin en woning.

 

Avond beeld uitzoeken en plaatsen

In onze collectie zijn een aantal beelden opgenomen die heel geschikt zijn voor plaatsing in de avondzon. Je hoeft slechts een keuze te maken uit één van deze beelden en het beeld vervolgens op de juiste plek te plaatsen. De plek voor het beeld is uiteraard van belang. Zet het beeld zodanig neer dat het voldoende zon vangt. Niet alle tuinen zullen geschikt zijn voor het plaatsen van avondbeelden. Je beeld plaatsen in de tuin op het zuiden of westen levert het meeste plezier op. Uiteraard kun je ook een beeldje neerzetten in de vensterbank waar voldoende avondzon valt. Veranker het beeld pas als je tevreden bent over de plek.

 

 

Meer avond beeldjes kopen

Prachtige beeldjes voor in het avond licht voor in huis. 

Avond beeldjes kopen

 

Bekijk ons grote assortiment beelden voor in het avondlicht

Natuurlijk staat de zon niet het hele jaar door hoog, waardoor je in de herfst en winter misschien weinig tot geen licht in de tuin krijgt. Dat los je eenvoudig op door een spotje in je tuin te plaatsen, waarmee je kunstlicht op je beeld laat vallen. De echte liefhebber weet – net als wij – dat dat het lang niet haalt bij zonlicht, maar op deze manier heb je wel het hele jaar door plezier van je avond beeldje. Deze oplossing is ook heel geschikt voor tuinen die nagenoeg geen zonlicht vangen, zoals een tuin op het noorden. Zo kan toch iedereen genieten van een prachtig bronzen avond beeld in de tuin of in huis.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel