Originele sterrenbeeld cadeautjes 

sterrenbeeld cadeau kopenSterrenbeeld cadeau schenken in de vorm van een sterrenbeeldje van een steenbok, tweeling, schorpioen of ander sterrenbeeld. Deze beeldjes zijn ideaal als verjaardagscadeau of geboortegeschenk.

Ieder mens wordt geboren onder een bepaald sterrenbeeld. Het is een symbool of dier dat aanduidt in welke maand iemand geboren is. Sommige mensen schrijven ook bepaalde eigenschappen toe aan sterrenbeelden. Zo staat de Leeuw graag in het middelpunt van de aandacht, een stralende aanwezigheid die midden in de zomer geboren is. De Maagd is opgeruimd en punctueel, de Schorpioen is vurig en ambitieus. Zo kun je alle twaalf sterrenbeelden vanuit de astrologie karakteriseren.

Wilt u een kennis of familielid een persoonlijk astrologie  cadeau geven dat aansluit bij zijn of haar sterrenbeeld? Dan is een sterrenbeeld cadeau van Bronzenbeeldenwinkel een uitstekende keuze. Hiermee geeft u een prachtig beeld kado dat een sterrenbeeld uitbeeldt. Natuurlijk verkrijgbaar in alle tekens van de astrologische dierenriem.
 

sterrenbeeld cadeau

12 Sterrenbeelden van de dierenriem in de astrologie

De volgende 12 sterrenbeelden worden in dierenriem van de astrologie onderkend:

Originele sterrenbeeld cadeautjes

Sterren koppel cadeau - sterrenbeeldenEen sterrenbeeld cadeau is in zichzelf al een verrassend geschenk. Niet iedereen is bezig met astrologie, maar wie het leuk vindt alles te leren over zijn gesternte en sterrenbeeld zal een sterrenbeeld cadeau zeker waarderen. Bent u van plan een sterrenbeeld cadeau te doen? Zoek dan eens iets op over dit sterrenbeeld en geef een mooie beschrijving met sterke punten cadeau. Of zoek uit welk teken uit de dierenriem goed past bij de ontvanger van het beeld.

Er zijn daarnaast ook boeken te koop over de sterrenbeelden. Hiermee kunt u iemand die geïnteresseerd is in sterrenbeelden en astrologie een groot plezier doen. Het bronzen beeld vormt dan een mooie accessoire in het interieur. De diverse tekens van de dierenriem zijn mysterieus en zijn bovendien prachtig uitgevoerd in onze bronzen sculpturen. Denk bijvoorbeeld aan de Weegschaal, Vissen of Ram.

Mensen die zich bezighouden met hun horoscoop, zullen zeker geïnteresseerd zijn in een beeldje van hun eigen sterrenbeeld. Weet u niet zeker welk sterrenbeeld uw kennis, vriend of familielid heeft? Het enige wat u hoeft te weten is de geboortedatum. Aan de hand van die datum zoekt u het sterrenbeeld eenvoudig op. Elke 21e van de maand begint een nieuw sterrenbeeld, tot de 20e van de volgende maand. In totaal zijn er dus twaalf verschillende sterrenbeelden.
 

Bijpassende cadeau astrologische beelden

Natuurlijk kunt u ook een collectie aanleggen van beeldjes van sterrenbeelden. Als u houdt van mysterieuze beelden vult u deze bijvoorbeeld aan met beeldjes uit onze ‘Religieuze beelden’ collectie, met Boeddhabeeldjes.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen een van de beeldjes van sterrenbeelden cadeau te doen omdat u de afbeelding mooi vindt. De betekenis hoeft niet eens de reden te zijn dat u het beeld uitkiest. Een prachtig beeld van een Weegschaal heeft immers nog meer betekenissen dan die uit de dierenriem. Een weegschaal kan staan voor balans en gerechtigheid, heelheid en rust. Een beeldje van Maagd beeldt een prachtige vrouw uit. En een beeld van Vissen staat mooi in een interieur waar water een grote rol speelt. Kortom, een sterrenbeeld cadeau is veel meer dan een beeld van een teken uit de dierenriem.
 

Cadeau sterrenbeeld met persoonlijke tekst

Al onze sterrenbeeldjes kunt u personaliseren met een eigen tekst. Een persoonlijke boodschap recht uit het hart geeft het sterrenbeeld cadeau nog meer betekenis, het zorgt voor een blijvende herinnering die jarenlang meegaat.
 

Sterrenbeeld cadeau online bestellen

Een sterrenbeeld cadeau kopen? Dat kan heel gemakkelijk online, u kunt het sterrenbeeldje dan binnen 2 werkdagen in huis verwachten. Zou u het sterrenbeeld willen voorzien van een persoonlijke tekst dan bedraagt de levertijd 5 werkdagen. Uw bestelling wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u weet wanneer u uw sterrenbeeld cadeau in huis kunt verwachten.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel