Bedankt voor de samenwerking met een symbolisch beeld samenwerking

bedankt voor de samenwerking, bedanken voor de samenwerking"Bedankt voor de samenwerking" is een gevierde uitspraak. Deze uitspraak kunt u verwezenlijken met een beeld samenwerking als symbool voor de goede samenwerking die u heeft (of heeft gehad) met uw collega, werknemer of andere zakelijk relatie.

Bronzen Beelden Winkel heeft een groot aanbod van zakelijke beeldjes met het thema Samenwerken, zoals het beeldje ‘De Mijlpaal’ of ‘het beeldje Trots’ als symbolisch cadeau. Daarnaast bieden wij ook allerlei beelden aan die samenwerking letterlijk uitbeelden, zoals ‘Een Team’, ‘Teamspirit’ of ‘Samenwerken’ die ideaal zijn als bedankt voor de samenwerking geschenk.
 

Geschenk beelden met thema bedankt voor de samenwerking

Goed en prettig samenwerken met collega's is niet vanzelfsprekend. Is het u wel gelukt een project af te ronden met collega's van een andere afdeling of wilt u als leidinggevende extra aandacht geven aan het belang van samenwerken? Benadruk dat dan met een symbolisch bedankt voor de samenwerking beeld.

Wilt u iedereen dagelijks aan het belang van samenwerken herinnereren? Dan kunt u ook een samenwerk beeld op een hoge sokkel in een entreehal of ontvangsruimte plaatsen. Bekijk hiervoor onze symbolische grote zakelijk geschenken.
 

Samenwerken: de sleutel tot succes

beeld samenwerking, beeldje samenwerkingZodra een organisatie flink begint te groeien wordt het nog belangrijker samen te werken. Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn voor u en uw medewerkers. Misschien zijn er specifieke punten waar u aan wilt werken met uw personeel: communicatie, het nakomen van afspraken of het streven naar ambitieuze doelen. Geef dan een tastbare herinnering aan uw doelen aan uw collega's in de vorm van een bronzen beeld als symbolisch cadeau samenwerken.

U geeft een stijlvolle reminder cadeau, waardoor uw personeel gestimuleerd wordt heldere afspraken te maken met elkaar of gezamenlijk naar een doel toe te werken. Stelt u voor dit jaar bijvoorbeeld ambitieuze targets? Zet dat dan kracht bij met een mooi bronzen beeld, bijvoorbeeld het beeld 'Samen stijgen naar grote hoogte' of 'Reaching for the top'.
 

Een bronzen beeld samenwerking met persoonlijke tekst

beeldjes samenwerking, beeldje teamNiet elk geschenk is geschikt om te geven aan een collega of zakelijke relaties. Onze bronzen beelden zijn dat wel. Elk beeld wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. Alle symbolische beelden kunnen worden voorzien van een tekstplaatje met persoonlijke tekst. Hiermee maakt u uw samenwerking geschenk nóg persoonlijker.

U kunt bijvoorbeeld meerdere relaties hetzelfde beeldje geven maar met elk een aparte, passende inscriptie. Uw bedankje voor de samenwerking blijft zo voor altijd levend. U kunt een samenwerking beeldje eenvoudig online bestellen. Heeft u vragen over een van onze beeldjes samenwerking? Neem gerust contact met ons op.
.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het samenwerking beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel