Sterrenbeeld Vissen cadeau

Sterrenbeeld vissen cadeauSterrenbeeld vissen cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld vissen? Dan zit u hier goed. Uw sterrenbeeld is het figuur dat zich in de sterren vormde op de dag dat jij geboren bent. Ben jij geboren tussen 19 februari t/m 20 maart? Dan ben jij een Vissen.

Ieder sterrenbeeld beschikt over zijn eigen karaktereigenschappen, zowel positief als negatief. Deze eigenschappen helpen je door de moeilijkste momenten in het leven. Ben jij op zoek naar een uniek sterrenbeeld vissen cadeau?  Dan is het slim om de geboortedatum nog heel even te controleren. Een sterrenbeeld cadeau vissen is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeauspiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk

 

Het sterrenbeeld Vissen

Het sterrenbeeld Vissen staat bekend als het meest empathische sterrenbeeld van de dierenriem. Vissen zijn spiritueel aangelegd en kunnen hierdoor zeer goed meeleven met de emoties en gevoelens van anderen. Dit maakt Vissen een zeer goede vriend of vriendin. Vissen zijn rustig en zachtaardig, en kunnen goed luisteren.

Ze willen graag geloven in het goede van de mens en houden niet van onnodige conflicten of ruzies. Let wel op, want omdat Vissen de emoties van anderen zo goed oppakken, kunnen ze emoties ook onbedoeld overnemen. Wat betekent dat ze het ene moment vrolijk kunnen zijn, en het volgende moment plotseling extreem verdrietig. Om zichzelf te kunnen herstellen is het belangrijk dat Vissen voldoende rust nemen en regelmatig even alleen kan zijn.

 

Een beeld van vissen cadeau

kado vissen sterrenbeeldVissen zijn zeer gevoelige mensen en staan daarom zeer in contact met hun sterrenbeeld. Ze zullen een spiritueel cadeau zoals een bronzen sterrenbeeld vissen enorm kunnen waarderen! Onze beelden worden uitsluitend gemaakt door vakmensen, en er wordt veel aandacht besteed aan de kleine details.

Sommige sterrenbeelden vissen worden  geleverd inclusief bijpassend sokkeltje. Op deze sokkel is plaats voor een tekstplaatje, en natuurlijk mag je de tekst helemaal zelf bepalen.

 

Kado sterrenbeeld vissen kopen

Hieronder vindt u ons assortiment als cadeau voor het sterrenbeeld vissen. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel