Bronzen herten beelden en reeën beelden als tuinbeeld of voor in huis

Bronzen herten en reeën | hert van bronsEen hert beeld als tuinbeeld of voor in huis helemaal gemaakt van brons! In deze categorie dierenbeelden vindt u bronzen herten beelden en reeën beelden waarvan enkele nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. 

Qua detaillering komen ze zeer sterk overeen met de realiteit en zijn hierdoor zeer geschikt als eyecatcher voor in uw tuin of of voor in huis op een dressoir of tv meubel bijvoorbeeld.
 

Een groot herten beeld wordt gratis geplaatst in uw tuin 
 

Beeld hert van een mannetje, vrouwtje en kalfje

Een hert beeld hebben wij van een mannetje, vrouwtje of kalfje. De mannetjes hebben de uitstraling van een trots dier, wat het imposante gewei extra benadrukt. Een combinatie van een mannetjes en vrouwtjes hert of ree is ook mogelijk, evenals een vrouwtjes hert of ree met jonge kalfjes. Bekijk hieronder ook de video van de grote herten beelden voor in de tuin.
 


     

Een herten beeld of reeën beeld als tuinbeeld

Onze grote herten beelden zijn zeer geschikt als tuinbeeld. Naar wens kunt u bij Bronzenbeeldenwinkel.nl ook het herten beeld op een sokkel (laten) plaatsen. Op deze wij kan het bronzen herten beeld een nog prominentere rol laten spelen in uw tuin.

Echter, kan een bronzen hert ook prima helemaal zelfstandig als kunstobject in uw tuin staan. Vooral als u een natuurlijke uitstraling wilt creëren in uw tuin.
 

tuinbeeld hert, beeld hert

Tuinbeeld hert in brons
 

Beeld hert of ree online bestellen of na bezichtiging

Uw herten beeld van brons of reeën beeld van brons kunt u gelijk bestellen in onze webshop. Een groot herten tuinbeeld kunt u desgewenst eerst bekijken in onze showroom alvorens u tot koop overgaat. Maakt u wel even afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen.

De grote herten beelden voor in de tuin worden gratis bij u in de tuin geplaatst, hiervoor maken wij dan afsrpaak met u. De kleine herten beelden worden gratis aan u verzonden met Track & Trace code zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een beeld hert kopen of over een beeld ree kopen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel