80 jarig bestaan bedrijf cadeau | kado 80 jaar bestaan

Cadeau 80 jarig bestaan bedrijfEen 80 jarig bestaan bedrijf cadeau mag niet ontbreken wanneer een bedrijf 80 jaar bestaat. Een mooi jubileum cadeau is dan een goed idee. Een 80-jarig jubileum wordt ook wel een eiken jubileum genoemd. Het hout afkomstig van de eikenboom staat bijvoorbeeld bekend als sterk en staat garant voor een lange levensduur. Een bedrijf dient ook sterk te zijn om al 80 jaar bestaansrecht te hebben en verschil te maken.

Zo’n bijzonder jubileum vraagt om een bijzonder jubileum cadeau bedrijf. Bij ons vindt u het mooiste cadeau voor 80-jarig bestaan bedrijf, van brons en met de hand vervaardigd. U kiest automatisch voor een hoge kwaliteit en eveneens lange levensduur.
 

Bekijk onze categorieën 80 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Origineel 80 jaar bedrijfskado

80 jarig jubileum bedrijf kadoEen bedrijf dat al 80 jaar bestaat, dat is een jubileum om nooit meer te vergeten. U kunt dit extra onvergetelijk maken door te kiezen voor een bronzen beeld als geschenk. Het is speciaal vervaardigd voor dit doel; het geven aan de eigenaar van een bedrijf om te feliciteren met de behaalde mijlpaal, om vervolgens nog jarenlang van te kunnen genieten.

Een cadeau voor een 80 jaar jubileum bedrijf, dat vindt u bij ons in kleine en grote formaten. Kies voor een kunstwerk dat makkelijk mee te nemen en dus eenvoudig te overhandigen is, of voor een levensgroot cadeau voor het 80-jarig bestaan bedrijf.
 

Een beeld op maat ter ere van het 80 jarig bestaan bedrijf

Origineel 80 jaar bestaan cadeauHet is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 80 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 80 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar:  info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of kleine beeldjes in opdracht.
 

Alles is gevoel, kies een uniek 80 jarig bestaan kado

Voor het aanschaffen van dit soort beelden draait het in grote lijnen om gevoel. Het beeld in kwestie dient een bepaald gevoel bij u op te roepen en dit ook over te brengen op de ontvanger van het cadeau. Om dit gevoel extra te versterken zodra u hét beeld gevonden heeft, kunt u kiezen voor het bestellen van een losse sokkel.

Tenminste, als uw gewenste object al niet standaard geleverd wordt met een sokkel. U kunt dan kiezen uit tal van hoogwaardige materialen, zoals natuursteen en marmer. Tijdens het bestelproces kunt u tevens aangeven of u een tekstplaatje wenst. Laat een persoonlijke boodschap ingraveren en/of bedrijfslogo.
 

kado 80 jaar bestaan bedrijf

Onthulling van een bronzen beeld incl. sokkel op locatie als 80 jarig bedrijfsjubileum mogelijk
 

Een origineel 80 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 80 jarige bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 80 jarig bestaan cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 80 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel