Cadeau van personeel aan directie schenken | kado namens medewerkers

cadeau van personeel aan directieEen bronzen beeld als cadeau van personeel aan directie schenken. Er zijn genoeg gelegenheden waarbij een zakelijk geschenk als cadeau van personeel aan de directie gegeven kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsjubileum of een groot succes voor het bedrijf waar directieleden een groot aandeel hebben gehad. Of misschien is één van de directieleden een tijd ziek geweest of heeft hij of een moeilijke periode achter de rug.

Of het nu om een bedrijfssucces gaat of een persoonlijke aangelegenheid, een mooi bronzen beeld vormt een duurzaam en persoonlijk cadeau namens de medewerkers voor één of meerdere directieleden. In ons assortiment vindt u prachtige beeldjes die heel geschikt zijn als kado namens werknemers aan een directielid of directeuren: van groot tot klein, van abstract tot figuratief.
 

Bekijk onze populaire geschenken categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Afscheidsgeschenken     Jubileum geschenken     Pensioen geschenk

Zakelijke bedank beeldjes     grote zakelijke geschenken     geschenkpakket wijn, geschenkpakketten
 

Een uniek kado namens medewerkers en werknemers

kado namens medewerkersWelk bronzen beeld u uitkiest is natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Als u bijvoorbeeld een aan werk gerelateerd beeld wilt geven kunt u kiezen voor een beeld van een man of vrouw met aktetas, of ‘de denker’. Wilt u het beeld geven aan iemand die wel wat steun kan gebruiken of iemand die met pensioen gaat? Benadruk dan de collegiale band met een beeld dat saamhorigheid en kameraadschap verbeeldt. Hiervan vindt u ook meerdere beelden in onze collectie.

Een beeldengroep van elkaar omhelzende of steunende figuren straalt bijvoorbeeld vriendschap en verbondenheid uit. Is een collega een dierbare verloren? Dan kunt u ook een beeld uitzoeken dat zijn of haar band met de overledene symboliseert. Een neutraal cadeau is uiteraard ook een optie. Geef dan een abstract figuur of een neutraal beeld.

In ons ruime assortiment vindt u meer dan genoeg opties voor een cadeau aan de directie, een directielid of een directe collega. Onze zakelijke geschenken, afscheidsgeschenken en jubileumcadeaus zijn stuk voor stuk geschikt om cadeau te doen aan collega’s. Wij bieden daarnaast ook exclusieve beelden aan, waarvan er slechts enkele tientallen tot honderd zijn gemaakt. Deze zijn voorzien van een uniek serienummer. Als u uw steun of felicitaties extra kracht wilt bijzetten zijn onze exclusieve beelden een uitstekende keus.
 


 

Cadeau van personeel aan directie online bestellen

U kunt een cadeau van personeel aan directie eenvoudig online bestellen. Goed om te weten: het beeld wordt gratis bij u bezorgd, ook als u een groot bedrijfsbeeld op sokkel bestelt namens de mewerkers. Alle beelden zijn te personalisren met persoonlijke tekst zodat het een zeer persoonlijk kado wordt namens alle personeelsleden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven als cadeau van personeel aan het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als personeel aan directie cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel