Cadeau van personeel aan directie

Er zijn genoeg gelegenheden waarbij een zakelijk geschenk als cadeau van personeel aan de directie gegeven kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een groot succes voor het bedrijf, waar directieleden een groot aandeel hebben gehad. Of misschien is één van de directieleden een tijd ziek geweest of heeft hij of een moeilijke periode achter de rug.

Of het nu om een bedrijfssucces gaat of een persoonlijke aangelegenheid, een mooi bronzen beeld vormt een duurzaam en persoonlijk cadeau voor één of meerdere directieleden. In ons assortiment vindt u prachtige beeldjes die heel geschikt zijn als cadeau aan een collega of directielid: van groot tot klein, van abstract tot figuratief.
 

Bekijk onze populaire geschenken categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Afscheidsgeschenken     Jubileum geschenken     Pensioen geschenk

Zakelijke bedank beeldjes     grote zakelijke geschenken     geschenkpakket wijn, geschenkpakketten
 

Een uniek cadeau namens personeel

Welk bronzen beeld u uitkiest is natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Als u bijvoorbeeld een aan werk gerelateerd beeld wilt geven kunt u kiezen voor een beeld van een man of vrouw met aktetas, of ‘de denker’. Wilt u het beeld geven aan iemand die wel wat steun kan gebruiken of iemand die met pensioen gaat? Benadruk dan de collegiale band met een beeld dat saamhorigheid en kameraadschap verbeeldt. Hiervan vindt u ook meerdere beelden in onze collectie. Een beeldengroep van elkaar omhelzende of steunende figuren straalt bijvoorbeeld vriendschap en verbondenheid uit. Is een collega een dierbare verloren? Dan kunt u ook een beeld uitzoeken dat zijn of haar band met de overledene symboliseert. Een neutraal cadeau is uiteraard ook een optie. Geef dan een abstract figuur of een neutraal beeld.

In ons ruime assortiment vindt u meer dan genoeg opties voor een cadeau aan de directie, een directielid of een directe collega. Onze zakelijke geschenken, afscheidsgeschenken en jubileumcadeaus zijn stuk voor stuk geschikt om cadeau te doen aan collega’s. Wij bieden daarnaast ook exclusieve beelden aan, waarvan er slechts enkele tientallen tot honderd zijn gemaakt. Deze zijn voorzien van een uniek serienummer. Als u uw steun of felicitaties extra kracht wilt bijzetten zijn onze exclusieve beelden een uitstekende keus.
 

Bestel snel een origineel zakelijk cadeau en ontvang deze al binnen 2 werkdagen in huis

Al onze beelden zijn gemaakt van hoogwaardig brons en gaan een leven lang mee. Indien gewenst kunnen de beelden ook worden voorzien van een sokkel. Hiermee kan de ontvanger het beeld stevig neerzetten, bijvoorbeeld in de vensterbank of op het bureau. Een sokkel trekt bovendien het oog naar het beeld. Daarmee is een sokkel heel geschikt voor kleine beeldjes. Deze worden met sokkel alsnog een blikvanger. Ook de sokkel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals marmer. Het bronzen beeld wordt stevig vastgezet op de sokkel, zonder zichtbare bevestigingsmiddelen.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel