Bronzen beelden van luipaarden, panters en jaguars

luipaard beeld, bronzen luipaardIn deze categorie dierenbeelden vindt u diverse  bronzen luipaarden, panters, en jaguars. Deze bronzen beelden van katachtigen doen bij veel mensen het hart sneller kloppen. Weinig van ons hebben de kans een van deze katachtigen in het wild te zien, maar gelukkig, er is een andere mogelijkheid.
 

vinkje​​GRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Luipaard beelden van brons

Bij bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u een unieke collectie bronzen luipaarden, stuk voor stuk afgebeeld in een natuurlijke pose. Al onze luipaard beelden zijn uitgevoerd in verschillende bronstinten. Hierdoor ontstaat een uniek patroon in het materiaal, wat sprekend lijkt op de oorspronkelijke vacht.

 

Jaguar beelden van brons

De jaguar, de meest dominante kat van Amerika. De jaguar is verwant aan de luipaard, maar heeft meer spiermassa en is bovendien een stuk groter. De kracht, lenigheid en souplesse van de jaguar zijn gevangen in onze bronzen beelden.

 

Bronzen beelden van panters

De panter behoort tot de familie van de luipaarden; de twee termen zijn eigenlijk synoniem aan elkaar. Het woord "(jacht)luipaard" slaat echter over het algemeen op de exemplaren uit Afrika, terwijl "panter" met name wordt gebruikt voor de dieren uit Azië. De panter is mysterieus, opvallend en zeldzaam en daarom bij veel mensen populair. Wij bieden diverse beelden aan van panters in brons.

 

Een bronzen beeld van een luipaard, panter of jaguar kopen

U kunt een bronzen beeld van een luipaard, panter of jaguar direct online bestellen. Heeft u vragen over een bronzen luipaard, panter of jaguar kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel