Bronzen beelden van luipaarden, panters en jaguars

luipaard beeld, bronzen luipaardIn deze categorie dierenbeelden vindt u diverse bronzen luipaarden, panters en jaguars. Deze bronzen beelden van katachtigen doen bij veel mensen het hart sneller kloppen.

Weinig van ons hebben de kans een van deze katachtigen in het wild te zien, maar gelukkig, er is een andere mogelijkheid. U kunt een luipaard beeld of andere beeld als tuinbeeld kopen.
 

vinkje​​GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin t.w.v. € 195,= vanaf € 2.000,=
 

Luipaard beelden van brons

Bij bronzenbeeldenwinkel.nl vindt u een unieke collectie bronzen luipaarden, stuk voor stuk afgebeeld in een natuurlijke pose. Al onze luipaard beelden zijn uitgevoerd in verschillende bronstinten. Hierdoor ontstaat een uniek patroon in het materiaal, wat sprekend lijkt op de oorspronkelijke vacht.

beeld luipaard

Luipaard beeld in karakteristieke pose
 

Jaguar beelden van brons

De jaguar, de meest dominante kat van Amerika. De jaguar is verwant aan de luipaard, maar heeft meer spiermassa en is bovendien een stuk groter. De kracht, lenigheid en souplesse van de jaguar zijn gevangen in onze bronzen beelden.
 

Bronzen beelden van panters

beeld panterDe panter behoort tot de familie van de luipaarden; de twee termen zijn eigenlijk synoniem aan elkaar. Het woord "(jacht)luipaard" slaat echter over het algemeen op de exemplaren uit Afrika, terwijl "panter" met name wordt gebruikt voor de dieren uit Azië.

De panter is mysterieus, opvallend en zeldzaam en daarom bij veel mensen populair. Wij bieden diverse beelden aan van panters in brons.
 

Een bronzen beeld van een luipaard, panter of jaguar kopen

U kunt een bronzen beeld van een luipaard, panter of jaguar direct online bestellen. Wilt u een van onze beelden eerst in het echt bekijken? Ook dit is mogelijk. Onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen over een bronzen luipaard, panter of jaguar kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel