Bronzen apen beeld kopen | Beeld aap als tuinbeeld

Bronzen aap, beeld aapEen apen beeld is een genot om naar te kijken, want geen diersoort lijkt zo op de mens als de aap. En hoewel ze bij ons niet in het wild leven, betekent het niet dat u geen aap in uw tuin kunt hebben, of zelfs in huis. Onze eigen bronzen apen zitten netjes stil, terwijl ze ondeugend of stoer uit de ogen kijken.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Opvallend is de afwerking waaraan veel aandacht is besteed. Daardoor komen deze dieren realistisch over en lijken ze elk moment te kunnen gaan bewegen. Bij Bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u deze bronzen apen kopen van de hoogste kwaliteit, waardoor een lange levensduur in het vooruitschiet ligt.
 

Uiteenlopende bronzen apen beelden

beeld gorillaWaar bent u precies naar op zoek? Een nieuwsgierig aapje, of juist een intimiderende gorilla? Misschien voelt u wel iets voor de speelse aapjes die met zijn drieën op een boomstronk of tak zitten en zich duidelijk met elkaar vermaken.

Deze bronzen aapjes toveren een glimlach op uw gezicht. Er lijkt zich een verhaal af te spelen, dat uitnodigt om er onderdeel van te zijn.
 

Tuinbeeld aap

Zoals op de afbeeldingen al is te zien, zijn deze beelden erg geschikt voor het buiten plaatsen: de natuurlijke habitat van deze olijke apen. Om het bronzen apenbeeld stevig neer te kunnen zetten en/of juist meer karakter mee te geven, is het mogelijk om er een sokkel bij te bestellen. Deze vindt u ook in ons assortiment. Heeft u hulp nodig voor het kiezen van de juiste sokkel, neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Bronzen aap beeld kopen

Bronzen apen kopen kan eenvoudig in onze webshop. Het bestelproces is makkelijk en zo gedaan. Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd ben van een goede levering.

Bestelt u een beeld vanaf € 2.000,= dan wordt deze gratis bij u in de tuin geplaatst. Wij maken dan een afspraak met u. Heeft u een vraag over een apen beeld kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het apen beeld van brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel