12,5 jarig bestaan bedrijf cadeau kopen ter gelegenheid van het jubileum

12,5 jarig bestaan bedrijf cadeauEen 12,5 jarig bestaan bedrijf cadeau mag niet ontbreken wanneer een bedrijf 12,5 jaar bestaat. Een 12,5-jarig bedrijfs jubileum is een bijzondere. Het is eigenlijk het eerste en enige jubileum waarbij er een extra half jaar wordt gevierd en is zo tegelijkertijd de helft van het 25 jarig bedrijfsjubileum.

Hoewel dat laatste nog eventjes duurt, is 12,5 jaar al reden genoeg voor een feestje. Bent u uitgenodigd om dit te komen vieren, dan kunt u natuurlijk niet komen zonder jubileum cadeau. Een bronzen cadeau om voor 12,5 jaar bestaan van het bedrijf te geven, daarmee heeft u een uniek geschenk te overhandigen. U vindt een ruime collectie bij Bronzen Beelden Winkel, waar niet alleen de thema’s sterk variëren, maar de kwaliteit ook bijzonder hoog is.
 

Bekijk onze categorieën 12,5 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum
 

Geschenk 12,5-jaar jubileum bedrijf voor in huis of in de tuin

12,5 jarig bestaan bedrijf kadoWaar denkt u aan als het gaat om een jubileum dat gevierd mag worden? Verbondenheid, mijlpaal, trots? Deze thema’s en meer vindt u in onze collectie met bronzen jubileumgeschenken. Alle exemplaren zijn met de hand vervaardigd, waardoor u beslist een uniek cadeau in huis krijgt.

Kies uit de prachtige kleinere cadeaus voor 12,5-jarig bestaan bedrijf die niet alleen handzaam zijn, maar ook nog eens op een bijzonder leuke manier van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het interieur. De ontvanger kan deze bijvoorbeeld op zijn/haar bureau plaatsen, of thuis de woonkamer laten opfleuren. Overigens is elk 12,5-jaar bronzen jubileumcadeau ook erg geschikt om buitenshuis te plaatsen.
 

Bestel een 12,5 jarig bestaan beeld met bijpassende sokkel

Voor de grotere exemplaren geldt dat u er, indien deze er niet standaard bij geleverd wordt, besteld kunnen worden met sokkel. U heeft de keuze uit uiteenlopende materialen, zoals natuursteen, beton en marmer. Zoals u ook kunt zien in onze collectie, verschillen de vormen sterk.

Tip: kies voor het materiaal, grootte en vorm die het beeld krachtiger maken qua beeltenis. Heeft u hier hulp bij nodig? Wij stellen onze vakkundigheid graag ter beschikking. Vergeet ook niet het eventueel bestellen van een tekstplaatje bij het cadeau voor 12,5-jarig bestaan bedrijf. Zelfs het toevoegen van het bedrijfslogo is een mogelijkheid.
 

Een origineel 12,5 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 12,5 jarig bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 12,5 jarig bestaan bedrijf cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 12,5 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel