Grafsteen letters bestellen | Prijzen grafletters

bronzen grafsteen letters kopenOnze bronzen grafsteen letters prijzen en de kosten van grafletters staan goed en duidelijk vermeld, zo weet u wat u kunt verwachten. Dit kostenoverzicht staat op een aparte pagina, zie hiervoor het kopje "Voorbeeld van kosten van bronzen letters" op deze pagina:


>> bronzen letters prijzen <<

 

Bronzen grafletters voor een nieuwe of bestaande grafsteen

Bronzen letters kunnen worden aangebracht op een grafsteen van natuursteen, maar ook op een ruwe steen, zwerfkei als grafsteen of ander materiaal. Uiteraard zijn de letters gemaakt van hoogwaardig brons en kunnen de bronzen letters voor het graf buiten geplaatst worden zonder dat ze aan slijtage onderhevig zijn door invloeden van buitenaf.

grafletters

De meeste mensen kiezen voor bronzen letters omdat deze letters een extra chique uitstraling geven. Vooral in combinatie met zwart graniet vormen de bronzen grafsteen letters een opvallend en stijlvol element op het graf. Met de letters personaliseert u het graf, precies zoals u wilt.

Ze kunnen direct bij het plaatsen van de grafsteen worden aangebracht, of in het geval van het bijzetten in een familiegraf, ook later. De bronzen letters zijn daarmee een goede keuze voor een particulier graf waarin meerdere mensen worden begraven. De bestaande grafsteen kan naar wens worden aangepast met de bronzen grafsteen letters.
 

Letters grafsteen bijwerken op de begraafplaats

bronzen grafsteen letters aanbrengenAls er op een bestaande grafsteen nieuwe bronzen letters bij geplaatst moeten worden, dan kunt u de onderstaande video bekijken hoe dit uit te voeren. De kosten voor het bevestigen van de letters zijn afhankelijk van het aantal letters en de soort letters.

Bij al onze grafsteen letters wordt altijd een tekening (boormal) meegeleverd zodat u precies weet waar u de gaten dient te boren. U kunt het bevestigen van bronzen grafsteen letters ook aan ons uitbesteden. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan. Mail ons op: info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Wanneer een inscriptie ingegraveerd of gezandstraald is, dan dient deze met verf opnieuw te worden ingeschilderd. Wij verzorgen alleen letters bijwerken in brons.
 

Hoe bronzen letters bijplaatsen op een bestaand grafmonument op de begraafplaats
 

In combinatie met andere bronzen elementen

De bronzen grafsteen letters voor het graf staan heel passend in combinatie met onze andere grafdecoratie, zoals grafvazen of graflantaarns. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een klein bronzen beeld op de grafsteen aan te laten brengen, bijvoorbeeld grafbeeldjes van een engeltje, een vogeltje of een hart. Hiermee maakt u het graf nog persoonlijker. De bronzen elementen maken bovendien één geheel van het graf, zodat het er in alle seizoenen mooi bij ligt.
 

Bronzen grafsteen letters kopen

Heeft u vragen over grafsteen letters kopen of over de kosten van grafletters? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel