Navigatie

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen aan Bronzen Beelden Winkel. Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.
 

1. Kunnen wij u zo bezoeken?

Nee, onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. U kunt ons iedere dag (ook op zondag of in de avond) geheel vrijblijvend bezoeken maar wel op afspraak. Bel daarom vrijblijvend voor een afspraak: 038 230 2360
 

2. Wat is de levertijd?

Bij ieder artikel staat de levertijd vermeld. Er staat dan bijvoorbeeld 1 à 2 werkdagen. Dit betekent dan dat u uw bestelling uiterlijk op de 2e werkdag in huis heeft. Stel dat er bij een beeld 3 tot 5 werkdagen levertijd staat en u bestelt het beeld op maandag, dan heeft u het beeld donderdag, vrijdag of zaterdag in huis.

Mocht u een beeld voor een bepaalde datum nodig hebben, dan kunt u de uiterste leverdatum selecteren tijdens het online bestelproces (neemt u s.v.p. wel de levertijd vermeld bij het artikel in acht). Wilt u het beeld sneller ontvangen dan de genoemde levertijd? Neem dan contact met ons op: 038 230 2360. Wellicht is het toch mogelijk.
 

3. Kan ik ook retourneren?

Ja, u kunt altijd retourneren binnen 14 dagen. Dit is wettelijk bepaald in Nederland. Niet goed, geld terug. Meer informatie over retourneren.
 

4. Hoeveel tekst past er op een tekstplaatje?

Dit is afhankelijk van de grootte van de sokkel, echter passen wij de lettergrootte aan zodat het bijna altijd past. Hier hebben wij veel ervaring mee. Mocht de tekst niet passen, dan nemen wij contact met u op. De tekst wordt altijd netjes gecentreerd op het tekstplaatje.
 

5. Waar kan ik de gewenste tekst voor het tekstplaatje invullen?

U kunt de gewenste tekst invullen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces bij stap 2. Dit opmerkingenveld staat onderaan de pagina bij stap 2.
 

6. Kan ik een tekstplaatje ook achteraf bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Als u ons het artikelnummer van het beeldje doorgeeft zullen wij een tekstplaatje maken met de door u opgegeven tekst. Mocht de tekst niet passen nemen wij contact met u op. De kosten voor het tekstplaatje met een levertijd van circa 5 werkdagen bedragen € 14,95 en voor een tekstplaatje met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen € 29,95.
 

7. Kan ik ook een beeld op maat laten maken?

Ja, dit kan. De kosten zijn afhankelijk van het aantal exemplaren van een beeld dat u op maat wilt laten maken.  Als u 1 beeld op maat laat maken, dan zijn de kosten € 1.200,- tot € 1.500,-. Stel dat u 100 exemplaren laat maken van een maatwerk beeld, dan zijn de kosten circa € 80,- tot € 120,- per beeld, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het beeld en de grootte. Meer informatie over beelden in opdracht.
 

8. Leveren jullie ook in België en wat zijn de verzendkosten en levertijd naar België?

Ja, wij leveren ook in België. De verzendkosten zijn € 6,95 en boven de € 99,-  gratis. Bij ieder beeld staat de levertijd vermeld. Als wij een beeld bijvoorbeeld op woensdag versturen, dan heeft u het uiterlijk vrijdag in huis.

 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

TIJDELIJKE KORTING TOT 31 JULI

Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel