Navigatie

Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen aan Bronzen Beelden Winkel. Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.
 

1. Kunnen wij u zo bezoeken?

Nee, wij zijn uitsluitend op afspraak geopend. U kunt ons geheel vrijblijvend bezoeken op maandag, dinsdagavond, woensdagavond, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag, maar wel op afspraak. Bel vrijblijvend voor een afspraak: 038 230 2360
 

2. Wat is de levertijd?

Bij ieder artikel staat de levertijd vermeld. Er staat dan bijvoorbeeld 3 tot 5 werkdagen. Overzicht levertijden per categorie. Wilt u het beeld sneller ontvangen dan de genoemde levertijd? Neem dan contact met ons op. Wellicht is het toch mogelijk.
 

3. Kan ik ook retourneren?

Ja, u kunt altijd retourneren binnen 14 dagen. Dit is wettelijk bepaald in Nederland. Meer informatie over retourneren.
 

4. Hoeveel tekst past er op een tekstplaatje?

Dit is afhankelijk van de grootte van de sokkel, echter passen wij de lettergrootte aan zodat het bijna altijd past. Hier hebben wij veel ervaring mee. Mocht de tekst niet passen, dan nemen wij contact met u op. De tekst wordt altijd netjes gecentreerd op het tekstplaatje.
 

5. Waar kan ik de gewenste tekst voor het tekstplaatje invullen?

U kunt de gewenste tekst invullen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces bij stap 2. Dit opmerkingenveld staat onderaan de pagina bij stap 2.
 

6. Kan ik een tekstplaatje ook achteraf bestellen?

Ja hoor dit is geen probleem. Als u ons het artikelnummer van het beeldje doorgeeft zullen wij een tekstplaatje maken met de door u opgegeven tekst. Mocht de tekst niet passen nemen wij contact met u op. De kosten voor het tekstplaatje bedragen € 14,95 en voor tekstplaatjes met spoed € 29,95
 

7. Kan ik ook een beeld op maat laten maken?

Ja, dit kan. De kosten zijn afhankelijk van het aantal exemplaren van een beeld dat u op maat wilt laten maken.  Als u 1 beeld op maat laat maken, dan zijn de kosten € 1.200,- tot € 1.500,-. Stel dat u 100 exemplaren laat maken van een maatwerk beeld, dan zijn de kosten circa € 80,- tot € 120,- per beeld, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het beeld en de grootte. Meer informatie over beelden in opdracht.

 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel