Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen aan Bronzen Beelden WinkelVragen met betrekking tot een tekstplaatje vindt u verder naar onder op deze pagina. Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.
 

1. Kunnen wij u zo bezoeken?

Nee, onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. U kunt ons iedere werkdag  en zaterdagmorgen tussen 10:00 - 12:00 uur geheel vrijblijvend bezoeken maar wel op afspraak. Bel daarom vrijblijvend voor een afspraak: 038 230 2360
 

2. Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Onze webshop is 24/7 geopend. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten telefonische openingstijden kunt u ons een e-mail sturen op: info@bronzenbeeldenwinkel.nl
 

3. Wat is de levertijd?

Bij ieder artikel staat de levertijd vermeld. Er staat dan bijvoorbeeld 1 à 2 werkdagen. Dit betekent dan dat u uw bestelling uiterlijk op de 2e werkdag in huis heeft. Stel dat er bij een beeld 3 tot 5 werkdagen levertijd staat en u bestelt het beeld op maandag, dan heeft u het beeld donderdag, vrijdag of zaterdag in huis.

Mocht u een beeld voor een bepaalde datum nodig hebben, dan kunt u de uiterste leverdatum selecteren tijdens het online bestelproces (neemt u s.v.p. wel de levertijd vermeld bij het artikel in acht). Wilt u het beeld sneller ontvangen dan de genoemde levertijd? Neem dan contact met ons op: 038 230 2360. Wellicht is het toch mogelijk.
 

4a. Kan ik mijn bestelling ook naar een afhaal locatie laten verzenden?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer het pakket wordt verzonden, ontvangt u van onze transporteur (GLS) een mail met hierin de optie om te laten bezorgen bij een locatie bij u in de buurt. Hier kunt u het pakket dan afhalen.
 

4b. Kan ik mijn bestelling ook rond huis laten neerzetten?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer het pakket wordt verzonden, ontvangt u van onze transporteur (GLS) een mail.
Hier kunt u aangeven waar u uw pakket wilt laten neerzetten.
 

4c. Kan ik mijn bestelling ook op een andere datum laten afleveren?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer het pakket wordt verzonden, ontvangt u van onze transporteur (GLS) een mail.
Hier kunt u ook aangeven wanneer u het op een andere dag zou willen ontvangen.
 

5. Kan een tuinbeeld of zonnewijzer worden vastgezet?

Ja, dit is mogelijk. U ontvangt bij aankoop van het beeld met een sokkel een uitgebreide montage instructie. Ook kunt u deze werkzaamheden aan ons uitbesteden.

Wij kunnen het tuinbeeld tegen een meerprijs, afhankelijk van de moeilijksheidsgraad van de montage, voor € 95,00 of € 195,00 (uitgezonderd de Waddeneilanden en België) vakkundig voor u op de sokkel monteren en plaatsen in uw tuin of op locatie. Wij plaatsen een beeld met sokkel in uw tuin of op locatie GRATIS vanaf  € 2.000,=.
 

6. Kan ik ook retourneren?

Ja, u kunt altijd retourneren binnen 14 dagen. Dit is wettelijk bepaald in Nederland. Niet goed, geld terug. Meer informatie over retourneren. WIj hebben een antwoordnummer zodat u gratis kunt retourneren.
 

7. Leveren jullie ook in België en wat zijn de verzendkosten en levertijd naar België?

Ja, wij leveren ook in België en de verzending is gratis! Bij ieder beeld staat de levertijd vermeld. Als wij een beeld bijvoorbeeld op woensdag versturen, dan heeft u het uiterlijk vrijdag in huis.
 

8. Kan ik ook een beeld op maat laten maken?

Ja, dit kan. De kosten zijn afhankelijk van het aantal exemplaren van een beeld dat u op maat wilt laten maken.  Als u 1 beeld op maat laat maken, dan zijn de kosten € 1.500,- tot € 2.000,-. Stel dat u 100 exemplaren laat maken van een maatwerk beeld, dan zijn de kosten circa € 100,- tot € 120,- per beeld, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het beeld en de grootte. Meer informatie over kunst in opdracht.
 

9. Wat kan ik verwachten van verpakken in cadeaupapier?

cadeauverpakking beeldjeBij ons is het mogelijk om beeldje in te laten pakken in cadeapapier met hierop een kaartje waar wij uw persoonlijke boodschap op schrijven zodat het een echte leuke verrassing is. De kosten hiervoor zijn € 5,95.

 Uw gewenste tekst op het kaartje kunt u achterlaten in het opmerkingen veld nadat u uw bestelling heeft afgerond.

Ons cadeaupapier bestaat uit blauw inpakpapier, een gouden strikje en een kaartje met de tekst bedankt, gefeliciteerd, sterkte, zomaar of alstublieft.  Op de achterzijde van het kaartje schrijven wij uw persoonlijke boodschap die u heeft opgegeven.

De kosten voor deze service zitten niet zozeer in het cadeaupapier, maar vooral in de extra tijd die nodig is voor het inpakken en schrijven van het kaartje. Het is een optie waarvoor u kunt kiezen bij het bestellen van een beeldje. Kiest u hier niet voor dan wordt het beeldje in een neutraal doosje aan u gestuurd.
 

Veelgestelde vragen over een tekstplaatje

 

1. Hoeveel tekens kunnen er op het tekstplaatje? 

Dit is afhankelijk van de grootte van de sokkel van het beeldje dat u wilt bestellen. Wij adviseren doorgaans maximaal 100 karakters. Echter passen wij de lettergrootte aan zodat het bijna altijd past. Hier hebben wij veel ervaring mee. Mocht de tekst niet passen, dan nemen wij contact met u op. Als stelregel geldt: less is more. 3 korte regels komen mooier uit als 5 regels.
 

2. Lettertype en gecentreerde tekst

Alle tekstplaatjes worden gegraveerd in het lettertype Arial. Dit lettertype is goed leesbaar, neutraal en daarom geschikt voor onze beeldjes. Wij kunnen uw tekst in verschillende groottes opmaken maar ook in verschillende types schrift; "regular", "cursief " of "bold".  De tekst wordt altijd netjes gecentreerd in het tekstplaatje gegraveerd.
 

3. Kan er ook een logo op het plaatje? 

Ja, een logo op een tekstplaatje is mogelijk. De extra éénmalige instelkosten hiervoor zijn € 20,00. Het logo dient wel aangeleverd te worden als vector (EPS) bestand. Onderaan de pagina vindt u nog een voorbeeld van een tekstplaatje met logo in combinatie met tekst. 
 

4. Waar kan ik de gewenste tekst voor het tekstplaatje invullen?

U kunt de gewenste tekst invullen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces bij stap 2. Dit opmerkingenveld staat onderaan de pagina bij stap 2.
 

5. Kan ik een tekstplaatje ook achteraf bestellen?

Ja, dit is mogelijk. De kosten voor het tekstplaatje met een levertijd van 5 werkdagen bedragen € 17,50 en voor een tekstplaatje met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen € 29,95. U kunt een los tektplaatje hier bestellen. U kunt de gewenste tekst invoeren in het opmerkingen veld nadat u uw bestelling heeft afgerond. De tekst wordt altijd netjes gecentreerd.
 

6. Welke tekst zet je op een tekstplaatje? 

Dit is heel persoonlijk, echter vindt u hieronder wat gebruikelijke teksten voor verschillende gelegenheden.
 

Ter gelegenheid van een huwelijk

Veelal adviseren wij bij een huwelijkscadeau niet meer dan 3 korte regels. Dit omdat het vaak gaat om kleine sokkeltjes waar het tekstplaatje op bevestigd moet worden.  Enkele voorbeelden voor een tekstplaatje op een huwelijksbeeldje zijn:

voorbeeld tekstplaatje
------------------------------------
             Marian & Victor
                 21-08-2019
------------------------------------
                 Joke en Klaas
              40 jaar getrouwd
                   5-5-2020
------------------------------------
           Gouden bruiloft
   21 mei 1969 - 21 mei 2019
------------------------------------
      "Love is all you need"
       Ricardo en Marlies
                 6 juni 2019
------------------------------------
 

Ter gelegenheid van een jubileum

Veelal adviseren wij bij een jubileum cadeau niet meer dan 4 korte regels, zo blijft de tekst het beste in balans en goed leesbaar.  Enkele voorbeelden voor een tekstplaatje ter gelegenheid van een jubileum:

voorbeeld tekstplaatje------------------------------------
       Gefeliciteerd met jullie
              70 jarig jubileum
                (Bedrijfsnaam)
------------------------------------
                 Joop Spiller
            25 jaar in dienst
                  01-12-2019
------------------------------------
           Aangeboden namens 
                  het personeeel 
                  Ter ere van het 
                 40 jarig bestaan
------------------------------------
     "Dromen, Durven, Doen"
        25 jaar (Bedrijfsnaam)
                Gefeliciteerd!
------------------------------------

 

voorbeeld tekstplaatje

Tekstplaatjes voor een liggend sokkeltje

Bij liggende sokkels is er vaak iets meer ruimte en adviseren wij maximaal 4 regels (maximaal 100 karakters).

 

 

 

 

 

Logo op tekstplaatjevoorbeeld tekstplaatje

Een logo in EPS bestand (Vector) kunnen wij goed graveren in het tekstplaatje. 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel