Gedenkbeeldjes als blijvende herinnering aan een dierbare

gedenk beeldjesGedenkbeeldjes om iemand te gedenken. Bronzen Beelden Winkel biedt gedenk beeldjes aan om in huis te gedenken en gedenkbeelden voor buiten aan als herinnering aan overlijden van een dierbare.

Na het overlijden van een dierbare moet iedereen een eigen manier vinden om te rouwen en te gedenken. Dat is niet altijd makkelijk. Is er iemand in uw omgeving overleden, of is een dierbare van een van uw naasten overleden? Dan kunt u uzelf of uw naaste een hart onder de riem steken met een van de gedenkbeeldjes van Bronzenbeeldenwinkel.
 

Gedenk op verschillende manieren met een herinneringsbeeld

In het ruime assortiment bronzen herinneringsbeeldjes, speciaal voor het gedenken van iemand die gemist wordt, vindt u altijd wel een herinneringsbeeld dat bij de overledene past. Een speels beeldje, een lieflijke en sierlijk beeld, een abstract beeld of een harmonieus beeldje dat vriendschap, troost en verbondenheid uitstraalt.

Met een gedenkbeeldje is er altijd een plek in huis waar het gedenken bijna vanzelf gaat. Een dergelijk gedenk beeldje of asbeeldje helpt het rouwen een plek in het dagelijks leven te geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk elke ochtend of avond een kaarsje op te steken en even stil te staan bij degene die zo wordt gemist. U geeft met een gedenkbeeldje altijd een waardevol, passend cadeau.
 

Gedenkbeeldjes baby, kind of volwassene om te troosten

Wgedenkbeeldjeilt u iemand in uw omgeving troosten die zijn of haar partner of kind is verloren? Dan bieden onze gedenkbeeldjes uitkomst. Kies dan voor een beeldje dat uw medeleven verbeeldt, dat troostrijk werkt. De beelden die een omhelzing laten zien zoals ‘Krachten bundelen’, passen hier goed bij. Ook bieden wij specifieke gedenkbeeldjes aan als aandenken overleden baby.

De ontvanger kan ervoor kiezen het beeld op een passende plek in huis neer te zetten, bijvoorbeeld bij de urn met as van de overledene of op een altaartje binnenshuis. Als woorden tekortschieten en u uw naaste toch wilt troosten, is een troost cadeau een goede optie. Geschikt om te geven op de sterfdag van een naaste, of bij een eerste bezoek aan nabestaanden na de uitvaart.
 

Gedenk beeldjes voor thuis

Alle gedenkbeeldjes in de collectie zijn geschikt om binnenshuis neer te zetten. Ze zijn van kleine of gemiddelde afmeting zodat u ze eenvoudig kunt plaatsen waar u wilt, in de vensterbank of op een speciale plek, zoals het nachtkastje. Naast de beeldjes die een omarming verbeelden kunt u ook kiezen voor ‘De Hemelpoort’, ‘Troost vinden bij elkaar’, ‘Loslaten’ of het abstracte beeld ‘Verbondenheid’.

Elk van deze beeldjes staat prachtig op zichzelf, of op een plateau met brandende kaarsjes. Het mooie van dit soort beeldjes is dat iedere ontvanger het gedenken er op een eigen manier mee kan vormgeven.
 

Bestel een gedenkbeeldje online

U kunt een gedenkbeeldje online kopen in twee gemakkelijke stappen. Het beeldje wordt met Track & Trace code naar u toegestuurd zodat u ervan verzekerd bent dat uw bestelling goed aankomt. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze gedenkbeeldjes.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel