Alternatief voor grafsteen op de begraafplaats

Alternatief voor grafsteenOpzoek naar een alternatief voor grafsteen? Een grafsteen alternatief om iemand gedenken. Niet iedereen wil een traditionele grafsteen, vaak vervaardigd van natuursteen, op het graf van zijn of haar dierbare laten plaatsen. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei bijzondere alternatieven die niet alleen vriendelijker ogen, maar ook betaalbaarder zijn.

De bronzen beelden van Bronzenbeeldenwinkel zijn bijvoorbeeld zeer goed te plaatsen als grafsteen. U kiest hiervoor een van onze beelden uit, laat deze op een sokkel plaatsen en laat een plaquette aanbrengen op de sokkel.

De sokkel met het beeld fungeert als staand gedenkmonument, de plaquette vertelt de voorbijganger wat deze moet weten over het graf. Hetzelfde geldt voor een zwerfkei als grafsteen. Met een kleine plaquette op de kei kunt u een tekst naar keuze laten plaatsen bij uw alternatieve grafsteen.
 

Opties voor alternatieve grafstenen

Als u een van onze bronzen beelden als grafmonument wilt gebruiken heeft u ruime keuze in ons uitgebreide assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een abstract beeld op sokkel, of een van onze beelden uit de collectie figuratieve tuinbeelden. Deze beelden zijn zeer geschikt om buiten te plaatsen en zijn verkrijgbaar in diverse thema’s, zoals ‘Liefde’ en ‘Gezin’.

Ook de beelden van liefdesparen zijn geschikt, net als de vrouwenbeelden of sculpturen. Liever een natuurlijk ogend grafmonument als alternatief voor een grafsteen? Dan zijn onze zwerfkeien een mooie optie i.p.v. een standaard grafsteen.
 

Beelden op sokkel als alternatief voor grafsteen

Om een bronzen beeld te gebruiken als alternatief voor een grafsteen is het niet noodzakelijk een groot beeld uit te kiezen. Ook onze kleinere beelden voldoen. Om het beeld in verhouding met de omgeving uit te doen komen is het wel verstandig het beeld inclusief sokkel te plaatsen. De sokkel biedt daarbij alle ruimte voor een gedenkplaatje (plaquette) of grafsteen letters met een tekst naar keuze.

De meeste mensen kiezen bij een plaquette die gebruikt wordt bij of op een graf, voor een tekst met de naam van de overledene, geboorte- en sterfdatum, en een mooie spreuk. In dat opzicht hoeft u niet af te wijken van de tekst die gebruikt wordt bij een traditionele grafsteen, maar het staat u vrij elk soort tekst op de plaquette te laten graveren.
 

Bestel een alternatieve grafsteen direct online

U kunt hieronder direct een grafsteen alternatief online bestellen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op over de plaatsing van de grafsteen.

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een alternatieve grafsteen. Heeft u vragen over het buiten plaatsen van onze beelden, beelden op sokkel of het laten maken van een sculptuur of plaquette? Neem dan contact met ons op en samen komen we tot een prachtig betaalbaar alternatief voor een grafsteen.
 

Klik op de afbeelding voor informatie over de alternatieve grafsteen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel