Muziek beeldjes van muzikanten | Een mooi muziekbeeldje kopen

Muziekbeeldjes van brons, bronzen muziekbeeldjesMuziek beeldjes van muzikanten voor het brengen van een vrolijke noot in uw woonkamer, oefenruimte of kantoor. Onze muziekbeeldjes zijn bijzonder mooi vorm gegeven en in detail afgewerkt. Bij Bronzen Beelden Winkel kunt een online een muziekbeeldje kopen. De muzikanten beeldjes van brons hebben niet alleen een muziekinstrument in hun hand(en), maar tonen ook alsof er daadwerkelijk gespeeld wordt. Deze kleine beeldjes zijn krachtig en energiek.

Populaire beeldjes zijn:

Diverse muziekbeeldjes van muzikanten

Kies uit een trompettist, een saxofonist, een dirigent of een bronzen beeldje van een straatmuzikant. Dit soort bronzen muziekbeeldjes zijn erg leuk om iemand cadeau te doen die een dergelijk muziekinstrument bespeeld, maar kan ook voor professionelere doeleinden worden gebruikt. Een muziekbeeldje van brons kan bijvoorbeeld ook dienen als award of trofee.
 

Een muzikanten beeldje met tekstplaatje

beeldjes van muzikantenDe meeste muzikanten beeldjes zijn geplaatst op een kleine sokkel, wat zich uitstekend leent voor plaatsen van een tekstplaatje met  hierin gegraveerde tekst. Zo verandert een muziekbeeldje van brons ineens in een uniek exemplaar dat zal blijven herinneren aan die ene speciale gebeurtenis, bijvoorbeeld wanneer u een jubileum vier van uw fanfare korps.

Een bronzen muziekbeeldje komt in iedere woning en ieder interieur tot zijn recht. Plaats het op de schouw boven de open haard of kachel, op de vensterbank, op een tafel, op een kast of op een plank aan de muur.
 

Een bronzen muziekbeeldje kopen

Neem een kijkje in het assortiment en klik op de afbeelding van uw keuze om hier meer over te weten te komen. Hier kunt u meer gegevens over het beeldje vinden, waaronder ook de prijs. Uw favoriete muzikanten beeldje kunt u vervolgens gelijk bestellen om deze al met één werkdag in huis te ontvangen. Mocht u vragen hebben over een van onze muziekbeeldjes of over een muziekbeeldje kopen, neem dan gerust contact met ons op.
 

TIP! Bekijk ook onze >> kinder beelden met muziek instrumenten <<
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het muziekbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel