Welke maand zijn de meeste mensen jarig?

Bent u in september jarig, of uitgenodigd voor iemands verjaardagsfeest? Dan bent u zeker niet de enige – september is namelijk de maand met de meeste verjaardagen in Nederland. Grote kans dus dat u meerdere vrienden, kennissen of collega’s heeft die in september jarig zijn. Dan kan het lastig worden om alsmaar met een persoonlijk verjaardagscadeau of origineel verjaardagscadeautje aan te komen. Gelukkig kunt u daarvoor altijd bij Bronzen Beelden Winkel terecht. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan bronzen beelden voor binnen en buiten, het perfecte originele verjaardagscadeau voor een vriend of vriendin – of gewoon voor uzelf!

 

Op deze dag zijn de meeste mensen jarig

In september zijn gemiddeld 42.7 duizend mensen per dag jarig in Nederland. De dag met de allermeeste verjaardagen is 30 september. In 2023 waren er op deze dag namelijk 42.7 duizend mensen jarig. Naast september zijn ook mei en juli overigens drukke verjaardagsmaanden. De minste mensen zijn dan weer jarig in december: dit zijn er gemiddeld 38.8 duizend per dag. Verder zijn 29 februari en 1 januari dagen met de minste jarige jobs: respectievelijk 9.7 en 31.7 duizend. Dit heeft vooral te maken met geplande geboorten, die schrikkeldagen of nieuwjaarsdag meestal overslaan.

Overigens zit er wel een verschil in leeftijd wanneer het op verjaardagen aankomt. Jongeren tot de 25 jaar zijn namelijk vaker jarig in september, terwijl veel meer 75-plussers in maart en mei de kaarsjes uitblazen. Door de afgelopen decennia heen is er dus een flinke verschuiving geweest in de populairste verjaardagsdata.

 

Verjaardag September

Of u nu meerdere verjaardagen viert in september of niet, u wilt toch een origineel, persoonlijk cadeau kunnen geven. Kies daarom voor een van onze bronzen beeldjes: van figuratieve beelden voor in de tuin tot abstracte beelden voor in de woonkamer.

Voeg er een gepersonaliseerd tekstbordje aan toe en u heeft een bijzonder persoonlijk cadeau dat de ontvanger nog jarenlang aan jullie band zal doen denken. Bronzen Beelden Winkel levert beelden van kwaliteit: we werken uitsluitend met vakmensen en elk beeld wordt met de hand afgewerkt. Dat betekent dus dat elk beeld helemaal uniek is. Of het nu een vriend, partner, collega of kennis is: een bronzen beeld is dus het ideale, gepersonaliseerde verjaardagscadeau.

 

Bekijk onze populaire verjaardagscadeau tips categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

originele verjaardagscadeautjes onder 150

Tuinbeeld als blijvend verjaardagscadeau    Dierenbeeld als origineel verjaardagscadeau    zonnewijzer als origineel verjaardagscadeau

kleine beeldjes als grappig verjaardagcadeau    Leuk verjaardagscadeau kopen    familie beeldjes als cadeau verjaardag man

abstracte binnen beelden    sterrenbeeldjes cadeau    bronzen wanddecoratie voor verjaardag

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel