Diploma behaald cadeau | Een blijvend cadeau afstuderen

diploma behaald cadeauDiploma behaald cadeau. Als iemand in uw omgeving zijn of haar diploma heeft behaald, dan wilt u daar natuurlijk gepaste aandacht aan geven. Of het nu gaat om een eindexamen, een bachelordiploma of een ander diploma, de student heeft er hard voor gewerkt. Geef dan een blijvende herinnering aan die prestatie cadeau, in de vorm van een mooi geslaagd cadeau.

In ons assortiment bronzen beelden hebben wij ook beelden opgenomen die speciaal gemaakt worden voor dit soort gelegenheden. De beeldjes zijn perfect voor op een bureau of voor in de vensterbank. Ze zijn een smaakvolle accessoire in elk kantoor en in elke studentenkamer. Al onze beelden zijn vanzelfsprekend gemaakt van de hoogste kwaliteit brons. Zo vormen ze een mooie herinnering aan het behaalde diploma, een leven lang.

 

Een origineel cadeau behalen diploma

Onze speciale afstudeercadeaus komen in een aantal varianten. Zo kunt u kiezen voor een wijze uil, een student op een stapel boeken of een studerende figuur. Er zijn ook beeldjes verkrijgbaar van een figuur in toga, voor de student die recent zijn of haar academische opleiding heeft afgerond. Ten slotte kunt u ook een bijzondere mijlpaal vieren met het beeld ‘De Mijlpaal’ of ‘Trots’. Heeft uw zoon, dochter of kleinkind onlangs een diploma behaald? Dan zijn deze beelden heel geschikt als geschenk bij een afstudeerborrel of na de afstudeerceremonie. Bekijk ook onze cadeau geslaagd hbo , cadeau geslaagd master , cadeau afstuderen arts

 

cadeau behalen diplomaBeelden met inscriptie als kado diploma

Bij het bereiken van een mijlpaal wilt u misschien ook aandacht geven aan het moment of de datum. Dat is ook mogelijk met onze afstudeercadeaus. Alle beeldjes kunnen worden voorzien van een sokkel, waarin een inscriptie gemaakt kan worden. Graveer bijvoorbeeld de datum van afstuderen in het beeldje of de naam van de student en de studie. U bepaalt altijd zelf welke inscriptie u laat plaatsen. Uiteraard is dat ook mogelijk als u kiest voor één van onze andere inspirerende beelden, bijvoorbeeld uit onze collectie zakelijke geschenken of abstracte beelden.

 

Bekijk onze diploma behaald cadeau beeldjes

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het diploma gehaald cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel