Cadeau voor iemand die het moeilijk heeft

Een cadeau voor iemand die het moeilijk heeft schenken. Is er iemand in jouw omgeving die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Laat dan weten dat jij er bent en geef een klein, passend cadeau met een mooie boodschap. Met een klein geschenk steek jij hem of haar een hart onder de riem, bijvoorbeeld met een klein bronzen beeldje als sterkte cadeau.

Zo heeft de ontvanger altijd een tastbaar object in huis dat doet denken aan jouw steun. Zo’n cadeau kan, hoe klein ook, van onschatbare waarde zijn voor iemand die het moeilijk heeft. Een klein bronzen beeldje kan altijd, bij elke gelegenheid waarbij je iemand wilt steunen.
 

Passende beeldjes als steuntje in de rug

Onderaan de pagina vindt u twee zeer toepasselijke beeldjes die u kado kunt doen aan iemand die het moelijk heeft. Echter, in ons ruime assortiment bronzen beeldjes zijn er nog talloze beelden te vinden die heel geschikt zijn als troostend cadeau. Geef bijvoorbeeld een beeld van een liefdespaar in omhelzing of een gezin. Je kunt natuurlijk ook een dierenbeeldje cadeau geven als dat symbolische waarde heeft voor jou en de ontvanger. Een beeld van een zon symboliseert kracht en warmte en kan daarmee ook een prachtig geschenk vormen voor jouw naaste.

Er zijn ook exclusieve beelden verkrijgbaar, gemaakt in beperkte oplage. Daarnaast kun je ook voor een tuinbeeld kiezen. De meeste mensen geven een klein bronzen beeldje voor binnen cadeau. Hier kan de ontvanger alle kanten mee op. Hij of zij kan jouw cadeau op een passende plek in het huis neerzetten.
 

Een cadeau moeilijke tijd

Het maakt niet uit welke aanleiding er is voor het geven van een klein geschenk, ter ondersteuning van je naaste. Misschien heeft hij of zij plotseling een dierbare verloren, is er iemand ernstig ziek of is iemand ontslagen. Welke tegenslag er ook is, steun is natuurlijk altijd welkom. Kies daarom voor een beeldje dat past bij jullie situatie, en geef zo een mooi cadeau aan iemand die het moeilijk heeft.
 

Bestel een van onderstaande beeldjes direct online

U kunt een van onderstaande beeldjes direct online bestellen. Uw bestelling wordt met Track & Trace verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een cadeau voor iemand die het moeilijk heeft? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het sterkte cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel