Herinnering overlijden | Tastbare herinnering cadeau overlijden man, vrouw of kind

Herinnering overlijdenEen herinnering cadeau overlijden kopen als aandenken aan uw dierbare. Na het overlijden van een dierbare en het regelen van de uitvaart volgt vaak een periode van rouw. Die ziet er voor iedereen anders uit, maar iedere nabestaande heeft behoefte aan steun. Als iemand in jouw omgeving is overleden en je de nabestaande graag wilt steunen kunt u dit doen met een herinneringsbeeldje.

Geef bijvoorbeeld een gedenk geschenk, als cadeau voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt. Een herinnering cadeau overlijden is bovendien heel geschikt als tastbare herinnering aan een overledene. Met onze bronzen beeldjes geef je een tastbare herinnering bij het overlijden en het gedenken van een dierbare, in de periode vlak erna of in de periode die daarop volgt.
 

Wat is geschikt als herinnering overlijden

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Blijvende gedenk geschenken ter herinnering overlijden    Liefdesbeeldjes als herinnering overlijden cadeau    familie beeldjes als herinnering overlijden

Tuinbeeld als herinnering cadeau overlijden    Dierenbeeld als kado herinnering overlijden    zonnewijzer als origineel herinnering overlijden
 

Tastbare herinnering overledene als herinneringscadeau

herinnering cadeau overlijdenOnze bronzen beelden kunnen heel goed fungeren als troost cadeau, of als symbool om iemand te herdenken. Is bijvoorbeeld iemand in jouw kring kortgeleden overleden en wil je hem of haar elke dag gedenken? Of als geschenk ter herdenking 5 jaar overleden? Geef jezelf of je naaste dan een herinnerings cadeau, waarmee de overledene altijd op symbolische wijze in jouw midden is. Je kunt de herinnering aan het overlijden zo op zachte wijze beleven.

Zet bijvoorbeeld een klein bronzen beeldje op de schouw of vensterbank, of plaats een tuinbeeld dat je doet denken aan de overledene in je tuin als herinnering aan een dierbare. Onze bronzen beelden gaan een leven lang mee, in alle weersomstandigheden. Ze zijn dus ook heel geschikt voor buiten als herinneringsbeeld.
 

 

Spreuk herinneringen overlijden

Twijfelt u wat u als tekst bij het herinnering cadeau overlijden moet zetten? Dan hebben wij hieronder enkele mooie spreuken ter herinnering overlijden.

 • Een lege plek
  Een groot gemis
  Een mooie herinnering
  Is alles wat er nog is
   
 • Achter elke traan van verdriet
  Schuilt de glimlach van herinneringen
   
 • Wat je in je hart bewaart 
  Raak je nooit meer kwijt
   
 • Het mooie van herinneringen is 
  dat niemand ze van je af kan nemen
  Wat ze blijven voor altijd in je gedachten en in je hart
   

herdenkingsbeeldjeHerdenkingsbeeldje als aandenken overledene | ter nagedachtenis cadeau

Een ter nagedachtenis cadeau als aandenken overledene is heel persoonlijk. Bij het uitzoeken van een geschenk als herinnering aan de overledene kun je het beste een beeldje uitzoeken dat meteen doet denken aan de overledene en u door ontroerd wordt. Hielt uw vader erg van vissen dan kunt u kiezen voor een een visser beeld.

Hield uw moeder heel erg van vogels?  Dan hebben wij diverse vogel beelden die kunnen dienen als herinnering overlijden. Het kiezen van het juiste herinnering cadeau overlijden is heel persoonlijk, hou altijd de overledene in het achterhoofd . En volg uw gevoel bij het uitzoeken van een passende herinnering na het overlijden van een dierbare, dan vindt u zeker een pasende herinnering overlijden.


 

Onze TOP 10 aan herinnering overledene 

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 kado ter herinnering overlijden.

Uiteraard hebben we meerdere tastbare herinnering cadeaus voor overlijden, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
 zonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel