Navigatie

Herinnering overlijden cadeau geven

Herinnering overlijden. Na het overlijden van een dierbare en het regelen van de uitvaart volgt vaak een periode van rouw. Die ziet er voor iedereen anders uit, maar iedere nabestaande heeft behoefte aan steun. Als iemand in jouw omgeving is overleden en je de nabestaande graag wilt steunen kun je dat op verschillende manieren doen.

Geef bijvoorbeeld een gedenk geschenken, als cadeau voor iemand die een moeilijke tijd doormaakt. Een gedenk geschenk is bovendien heel geschikt als tastbare herinnering aan een overledene. Met onze bronzen beeldjes geef je bijvoorbeeld een mooi herinnering bij het overlijden van een dierbare, vlak erna of in de periode die daarop volgt.
 

Bronzen beeld als troost cadeau

Onze bronzen beelden kunnen heel goed fungeren als troostend cadeau, of als symbool om iemand te herdenken. Is bijvoorbeeld iemand in jouw kring overleden en wil je hem of haar elke dag gedenken? Geef jezelf of je naaste dan een herdenking cadeau, waarmee de overledene altijd op symbolische wijze in jouw midden is. Je kunt de herinnering aan het overlijden zo op zachte wijze beleven.

Zet bijvoorbeeld een klein bronzen beeldje op de schouw of vensterbank, of plaats een tuinbeeldje dat je doet denken aan de overledene in je tuin. Hiermee creëer je een tastbare plek voor de herinnering aan een dierbare. Je kunt er kaarsjes bij zetten of een mooie afbeelding bij plaatsen. Onze bronzen beelden gaan een leven lang mee, in alle weersomstandigheden. Ze zijn dus ook heel geschikt voor buiten.
 

Uitvoeringen

Het uitzoeken van een herinnering aan een overlijden is heel persoonlijk. Bij het uitzoeken van een uitvaart geschenk kun je het beste een beeldje uitzoeken dat meteen doet denken aan de overledene. Het ruime assortiment bronzen beeldjes geeft je meer dan genoeg inspiratie voor het uitzoeken van een passende herinnering na het overlijden van een dierbare.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel