50 jaar verjaardag cadeau | Wat geef je iemand die 50 wordt?

50 jaar verjaardagEen 50 jaar verjaardag wordt vaak uitbundig gevierd. Het is dan ook niet niks om al een halve eeuw op deze aarde te zijn. Deze Abraham of Sarah verdient het om in het zonnetje gezet te worden op deze speciale dag. En bij zo’n bijzondere dag hoort natuurlijk een bijzonder verjaardagscadeau.

Maar wat geef je iemand die 50 wordt? Bespaar u hoofdbrekens over wat u de 50 jarige moet schenken en kies voor een bronzen beeldje. Zo’n geschenk valt altijd in goede aarde. Dankzij het uitgebreide assortiment vindt u altijd het beeld van brons dat perfect past als geschenk voor haar of zijn  50ste verjaardag. Kies uit ongelooflijk veel thema’s, die voor het gemak zijn onderverdeeld in duidelijke categorieën. Zo vindt u snel wat u zoekt.
 

50 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

50 jaar vrouw kado    50 jaar man kado
 

50 jaar Abraham en Sarah beeldjes

Abraham en Sarah beeldjesAbraham en Sarah beeldjes kopen voor iemand die 50 wordt. Deze 2 bijzondere beeldjes passen perfect als cadeau voor een 50 jarige verjaardag. Abraham en Sarah  staan symbool voor het vieren van een vijftigste levensjaar.

Hoe leuk zou het zijn om naast de Arbraham of Sarah pop in de tuin een abrahan of sarah beeldje cadeau te schenken symbolisch voor deze mijpaal.

De benaming Abraham en Sarah hebben een bijbelse oorsprong, sinds de jaren 2000 wordt er bij een 50 jarige verjaardag ook steeds vaker een Abraham of Sarah pop in de tuin gezet.
 

Grappige en leuke spreuken 50 jaar 

Enkele leuke en mooie spreuken zijn: 

  • Geniet je bent maar één jaar lang 50 jaar.
  • Een rimpel minder of meer, heus Sarah doet echt geen zeer. 
  • Abraham worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. 
  • Het doet ons een deugd, Sarah begint aan haar tweede jeugd. 
  • Hoe grijzer, hoe eigenwijzer
  • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 50 jaar!
     

Waarom kiezen voor een bronzen beeldje voor de 50ste verjaardag?

Een bronzen beeldje schenken aan iemand die 50 jaar wordt, brengt veel voordelen met zich mee. Zo is onze collectie van de hoogste kwaliteit, waardoor het exemplaar jarenlang mee kan gaan en er vervolgens nog steeds als nieuw uitziet. Daarnaast is elk beeldje met zorg en aandacht vervaardigd, wat terug te zien is in elk van de kunstwerken.

En niet alleen is zo’n verjaardagsgeschenk van brons erg leuk om te krijgen, het kan ook uitstekend dienst doen om het interieur een sprankelende boost te geven. De jarige zal zich op die manier altijd wanneer hij of zij het beeldje ziet, denken aan die ene fantastische dag en aan de mooie vriendschap tussen u en hem of haar.
 

50 jaar grappig, kollossale of handzame, bescheiden beeldjes van brons

50 jaar ideeenGrofweg gezien heeft u de keuze uit kleine en grote beelden, geschikt voor binnen én buiten maar ook grappige of beelden met een speciale betekenis. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de speciale tuinbeelden. U kunt er als vriendengroep, familie, buren of collega’s voor kiezen om samen één cadeau te geven, in de vorm dus van zo’n prachtig beeld dat elke tuin omtovert tot een plek waar het goed vertoeven is.

De 50 jarige kan vervolgens in elk seizoen van het jaar genieten van dit unieke verjaardagsgeschenk van brons. Maar mocht u toch liever iets kleiners zoeken, kijk dan eens bij onze handzame beeldjes die slechts een beperkt aantal centimeters groot zijn. Deze zijn net zo leuk om te geven, maar zijn bescheidener van aard. Terwijl de beeltenis en de emotie die het uitstraalt beslist niet onderdoet voor de grotere exemplaren.
 

Personaliseer het cadeau 50 jaar 

Het beeldje van uw keuze gevonden, maar het gevoel dat er nog iets ontbreekt? We introduceren u graag met de mogelijkheid om er een tekstplaatje bij te bestellen en, indien het om een klein bronzen beeldje gaat, het in een speciaal geschenkpapier door ons in te laten pakken. Al binnen enkele werkdagen heeft u uw mooie cadeau in huis en kan de voorpret beginnen. Wist u dat we ook de mogelijkheid bieden om beelden op maat te laten maken? Ideaal wanneer u speciale wensen heeft en u iets wilt overhandigen dat echt nergens ter wereld is te vinden. Bronzen Beelden Winkel maakt het mogelijk om de jarige op uw eigen manier te verrassen.


Kado 50 jaar online bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel het beeldje dan gemakkelijk en voeg eventueel mogelijk nog cadeaupapier en een tekstplaatje bij de bestelling toe. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon.


Wat geef je iemand die 50 wordt? TOP 10 50 jaar ideeën als cadeau

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor 50 jaar verjaardag.

Uiteraard hebben we meerdere originele cadeaus voor 50 jarigen, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel