Rouw cadeaus van brons | Cadeau bij verdriet kopen

rouw cadeausRouw cadeaus van brons schenken?  Een bronzen beeld is een bijzonder geschenk om uw steun te betuigen aan de desbetreffende persoon. Doordat een bronzen beeld een Rouw kado met een blijvende herinnering is, zal het altijd steun kunnen bieden aan deze persoon als hij/zij het moeilijk heeft.

Het overlijden van een dierbare is helaas iets wat we allemaal wel eens meemaken in het leven. Iedereen gaat anders met een verlies om dan een ander dat zal doen. Als er een dierbare van uw vrienden/vriendinnen overlijdt wilt u steun betuigen aan deze persoon. Het is soms lastig om dit te doen. Maar door het schenken van bronzen beelden als rouw cadeaus laat u zien dat u er voor hem/haar bent. 

In de rouwperiode worden deze mensen overspoeld met goed bedoelde kaartjes, fruitmanden, etc. Dit is natuurlijk goed bedoeld en een goede manier om steun te betuigen. Echter is een bronzen beeld als cadeau bij verdriet een kado met een speciale waarde en zal dus erg gewaardeerd worden door deze persoon. Het gedenk geschenk kan een herinnering zijn aan de overleden persoon, zijn/haar favoriete hobby of bijvoorbeeld een hartje om steun te betuigen.


Bekijk onze populaire rouw cadeaus categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Tuinbeeld als blijvend herinnering cadeau    Dierenbeeld als kado herinnering    zonnewijzer als origineel herinnering cadeau

Blijvende gedenk geschenken    kleine beeldjes als kado herinnering    familie beeldjes als blijvende herinnering

troost cadeau overlijden dierbare    condoleren geschenk bij gedenken dierbare    herinnering bij overlijden dierbare


Cadeau bij verdriet tijdens rouwperiode ideeën 

cadeau bij verdrietBeleeft iemand van uw dierbaren een moeilijke tijd, doordat deze persoon aan het rouwen is om het overlijden van een dierbare? Dan wilt u er natuurlijk graag voor diegene zijn. Sommige mensen willen graag alleen zijn en dus zul je op een andere manier moeten laten zien dat je er voor hem/haar bent. Door een bronzen beeld te schenken als cadeau bij verdriet of als blijvende herinnering cadeau laat je diegene toch weten dat je er voor hem/haar bent. 

Mooie ideeën als rouwgeschenken zijn onder andere de liefdesbeeldjes, gedenk geschenken, familiebeeldjes of dierenbeelden. Een aanrader is een hartje om iemand een hart onder de riem te steken als rouw kado. Een familiebeeld kan ook een mooie steunbetuiging zijn om te laten zien dat je er voor elkaar bent familie zijnde. Bent u meer op zoek naar een beeld dat past bij de overleden persoon? Geef dan een sportbeeldje of beroepenbeeldje als rouw cadeau. Was de overledene een echte dierenvriend? Geef dan een dierenbeeldje van zijn/haar favoriete dier als cadeau bij verdriet. 

Deze rouw cadeaus zullen deze persoon uiteraard niet uit de rouwperiode halen, maar zullen wel laten zien dat hij/zij er niet alleen voor staat. Niks is fijner dan mensen waar je op kunt bouwen tijdens een moeilijke periode. Een rouw geschenk is niet alleen een steunbetuiging, maar ook een aandenken aan het feit dat u er voor diegene was.


Wat kun je beter niet doen als iemand aan het rouwen is?

Het is erg lastig inschatten wat je wel of niet kan zeggen als iemand overleden is of wat je wel en niet moet schenken tijdens de rouwperiode als rouw kado. Hieronder enkele tips wat u beter niet kunt doen als iemand aan het rouwen is en wat je beter niet kunt geven als rouw cadeaus.

 • De naam van de overleden persoon mijden. 
  Als iemand aan het rouwen is, kun je de naam van de overleden persoon het beste wel blijven benoemen. De persoon in de rouw kan bang zijn dat de naam van de overledene vergeten wordt.
 • Vermijdt deze persoon niet als je hem/haar tegenkomt in bijv. de supermarkt.
  Dit kan erg pijnlijk zijn voor de rouwende persoon. 
 • Overspoel iemand niet met cadeaus.
  Het is natuurlijk erg lief bedoeld , maar je kan beter één rouw cadeau met veel waarde schenken dan een lading rouw kado's met geen tot weinig betekenis.
 • Vul niet in voor diegene hoe hij/zij zich voelt.
  Ook al bedoel je het goed door je eigen ervaring te delen zit iemand die aan het rouwen is hier niet op te wachten. Rouwen is een proces die bij iedereen anders verloopt en dit moet je respecteren.


Rouw cadeaus rouwende vriendin of vriend

Zoekt u een rouw cadeau rouwende vriendin of vriend? Wij bieden vele beeldjes aan die passend zijn als cadeau bij verdriet. Denk hierbij aan troostbeeldjes, liefdesbeeldjes, vriendschapsbeeldje, etc. Bekijk hiervoor onze top 10 rouw cadeaus of de uitgelichte categorieën voor een rouwgeschenk.


Persoonlijke rouw cadeaus

Wilt u het rouw cadeau nog persoonlijker maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een tekstplaatje mee te bestellen met daarop een door u gekozen tekst. Dit kan van alles zijn zolang het maar maximaal 100 karakters zijn. Komt u er toch nog niet uit? Neem dan contact met ons op per e-mail, telefoon of chat. Wij zullen u dan voorzien van passen advies, zodat u perfecte rouw cadeaus kunt vinden.


Rouw cadeaus | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeau bij verdriet. 

Uiteraard hebben we meerdere originele rouw cadeaus, deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
 zonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel