Eigen handschrift als lettertype in bronzen letters

eigen handschrift als lettertypeUw eigen handschrift als lettertype in brons gegoten is wel een hele speciale manier om een persoonlijke tekst te laten maken. Bronzen Beelden Winkel kan bronzen letters in uw eigen handschrift verzorgen.

De letters worden in massief brons gegoten van de beste kwaliteit en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Aan de achterkant van de letters zitten schroefdraden zodat er gaten kunnen worden geboord in een wand of steen en de tekst met montagelijm vastgezet kan worden.
 

Lijfspreuk in eigen bronzen lettertype voor aan de wand

Met uw eigen handschrift in bronzen letters gegoten kunt u bijvoorbeeld uw lijfspreuk op een wand in uw huis bevestigen zodat u elke dag wordt herinnerd aan wat belangrijk voor u is.
 

lettertype in eigen handschrift

Bronzen Beelden Winkel in eigen handschrift geschreven als wanddecoratie
 

Motto of bedrijfsslogan in brons gegoten in eigen handschrift

Ook zakelijk is dit mogelijk, als motivatie voor uwzelf of voor de gehele directie of al uw personeel. U kunt het motto van uw bedrijf of bedrijfsslogan in uw lettertype laten vereeuwigen. Dit zou dan in de entreeruimte kunnen hangen, in een vergaderzaal, maar ook bij u persoonlijk op kantoor.
 

Lettertype in eigen handschrift voor op een grafsteen of ander gedenkteken

Een lettertype in eigen handschrift van uw overleden dierbare op een grafsteen of ander gedenkteken maakt deze ook heel persoonlijk. Hier ziet u een voorbeeld van een grafsteen zwerfkei met tekst in eigen handschrift.

bronzen letters grafsteen zwerfkei

Tekst in eigen handschrift op een grafsteen zwerfkei
 

Hoe kunt u uw eigen handschrift in bronzen letters laten gieten?

U schrijft uw tekst op een A4, scant deze in of stuurt deze per post naar ons toe, en wij digitaliseren deze zodat het geschikt is om gegoten te worden. U krijgt vooraf nog een ontwerp ter goedkeuring.
 

Kosten en levertijd voor tekst in eigen handschrift

De kosten voor tekst in eigen handschrift zijn € 45,00 per letter/teken tot 8 cm hoog. De levertijd is 4 tot 6 weken na definitief akkoord. Heeft u vragen over eigen handschrift als lettertype? Neem gerust contact met ons op.
 

Bekijk hieronder onze referenties - klik op de afbeelding voor meer informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel