35 jaar in dienst cadeau | Cadeau 35 jaar in dienstcadeau 35 jaar dienstverband

Een 35 jaar in dienst cadeau als mooi jubileum cadeau wanneer uw werknemer 35 jaar in dienst is. Waar we enkele decennia geleden nog regelmatig een jubileum 35 jaar in dienst vierden, is dit tegenwoordig toch een heel ander verhaal. Het is in deze moderne tijd zelfs een unieke gebeurtenis geworden wanneer iemand al 35 jaar werkzaam is voor een bedrijf.

Dat betekent dat deze persoon een zeer groot deel van zijn of haar leven trouw heeft getoond. Zo’n inzet moet natuurlijk beloond worden. Daarom is het overhandigen van een 35 jaar in dienst cadeau op deze speciale dag beslist een dankbaar geschenk. Kies voor een bronzen beeld, dat voor een blijvende herinnering zal zorgen en zelfs een feest is om te overhandigen. Hiermee laat u echt zien hoe waardevol deze werknemer voor u is.
 

Bekijk onze jubileum 35 jaar in dienst cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Dierenbeeld als zoveel jaar in dienst cadeau
 

35 jaar bij de zaak vieren met een persoonlijk geschenk

35-jarig jubileum vieren kan met een klein bronzen beeldje of met een groot exemplaar. Waar u ook voor kiest, verlies vooral de gewenste emotie die het op dient te roepen niet uit het oog. Elk van de beeldjes heeft een bepaald thema. 

En, zoals u ziet, zitten er grote verschillen in designs. Er zijn dus uiteenlopende bronzen beelden te vinden om iemand te bedanken voor het 35 jaar werkzaam zijn.
 

Unieke beeldjes als cadeau collega 35 jaar in dienst

origineel cadeau 35 jaar in dienstGaat uw voorkeur uit naar een design dat niet te vinden is in ons assortiment? In dat geval is het goed om te weten dat we ook beeldjes op maat kunnen laten vervaardigen.

Samen met u kunnen we een beeldje ontwikkelen wat symbool staat voor uw bedrijf / organisatie. Deze beeldjes worden enkel voor u ontworpen en gemaakt, zo geeft u al uw werknemers / collega's een uniek  35 jaar in dienst cadeau.

Wij denken graag met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 35 jaar in dienst kado. Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina; kleine beeldjes in opdracht.
 

Maak het 35 jaar in dienst cadeau persoonlijker

35 jaar in dienst cadeauEenmaal besteld kunt u vast niet wachten op het gezicht van de jubilaris zodra die het 35 jaar in dienst cadeau overhandigd krijgt. Om het extra persoonlijk te maken, kunt u kiezen voor een tekstplaatje.  

Dit kan op de sokkel bevestigd worden, waarop u een tekst kunt laten ingraveren zoals de naam van de werknemer en dat het een jubileum 35 jaar in dienst betreft. Daarnaast is ook het laten inpakken van uw bestelling een optie. U kunt het allemaal aangeven tijdens het bestelproces.
 

TOP 10 | 35 jaar in dienst cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 35 jaar in dienst cadeaus. 

Uiteraard hebben we meerdere 35 jaar in dienst cadeaus, deze vindt u bij:
Kleine jubileumgeschenkenGroot jubileumgeschenk
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel