Afscheidscadeau werknemer | kado afscheid werknemer

afscheidscadeau werknemerEen orgineel afscheidscadeau werknemer schenken. Als u een eigen bedrijf heeft zoekt u bij een afscheid natuurlijk naar een afscheidscadeau voor uw werknemer. Ook daarvoor heeft Bronzenbeeldenwinkel een mooie selectie beeldjes samengesteld voor een vertrekkend personeelslid.

Met een afscheidscadeau laat u zien dat u stilstaat bij het vertrek van uw werknemer, dat u zijn of haar inzet heeft gewaardeerd en dat u diegene veel succes wenst in zijn of haar verdere loopbaan.

Het is dus de moeite waard om een persoonlijk afscheidscadeau voor uw werknemer te bestellen, zodat u bij het afscheid een mooi presentje kunt geven. Onze bronzen beelden als afscheidscadeau voor werknemers zijn aantrekkelijk geprijsd en gemaakt van hoogwaardig brons. Mooi voor thuis, of op de nieuwe werkplek.
 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau werknemer categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan
of bekijk onderaan deze pagina direct onze TOP 10 afscheid beelden

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk werknemers    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor werknemers

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau werknemer    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau werknemer    zonnewijzer als origineel afscheidskado werknemer

Bronzen penning voor afscheid werknemer    Bronzen plaquette ter afscheid werknemer    Afscheidsgeschenk werknemers in opdracht
 

Afscheidscadeau werknemer uitzoeken

origineel afscheidscadeau werknemerBij het bestellen van een afscheidscadeau kijkt u het liefst naar de voorkeur van de ontvanger. In het geval van de Bronzenbeeldenwinkel afscheidscadeau's kunt u de nadruk leggen op het afscheid van uw werknemer of op de nieuwe baan van het vertrekkende personeelslid.

Welk beeldje u ook kiest, u geeft altijd een stijlvolle herinnering aan uw bedrijf mee. De beeldjes zijn van handzaam formaat en vormen een mooie basis voor een afscheidscadeau. Naast het beeld kunt u uiteraard meer meegeven, zoals een cadeaubon of een fles wijn.
 

Gepersonaliseerd kado afscheid werknemer

U maakt het kado nog persoonlijke door een boodschap aan toe te voegen. Dat kunt u doen door een speech te houden tijdens het afscheid, en door een tekst op het beeldje te laten plaatsen. Als u kiest voor een beeld met sokkel, kan op de sokkel een klein tekstplaatje bevestigd worden. Daarop is ruimte voor een mooie spreuk of een paar mooie woorden van dank. Als u uw waardering op die manier vastlegt, kan uw werknemer op elk moment teruglezen wat u tijdens het afscheid heeft gezegd.

Een prachtige manier om uw complimenten over inzet of resultaten over te brengen. Uiteraard kunt u hier ook voor kiezen als uw werknemer met pensioen gaat, en hem of haar een prettige tijd toewensen. Heeft u vragen over een kado afscheid werknemer kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Afscheidcadeau werknemer ideeën | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid werknemer cadeau ideeën.

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeau's voor werknemer, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel