Afscheidscadeau werknemer | kado afscheid werknemer

afscheidscadeau werknemerAfscheidscadeau werknemer.  Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een ruim assortiment beeldjes aan die passen bij het afscheid nemen van een collega. Als u een eigen bedrijf heeft zoekt u bij een afscheid natuurlijk naar een afscheidscadeau voor uw werknemer of afscheidcadeau collega. Ook daarvoor heeft Bronzenbeeldenwinkel een mooie selectie beeldjes samengesteld. Met een afscheidscadeau laat u zien dat u stilstaat bij het vertrek van uw werknemer, dat u zijn of haar inzet heeft gewaardeerd en dat u diegene veel succes wenst in zijn of haar verdere loopbaan.

Het is dus de moeite waard om een persoonlijk afscheidscadeau voor uw werknemer te bestellen, zodat u bij het afscheid een mooi presentje kunt geven. Onze bronzen beelden als afscheidscadeau voor uw werknemer zijn aantrekkelijk geprijsd en gemaakt van hoogwaardig brons. Mooi voor thuis, of op de nieuwe werkplek. Bovendien kunt u het afscheidscadeau  personaliseren met een boodschap, in de vorm van een tekstplaatje op de sokkel van het beeldje.
 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau werknemer ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk werknemers    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor werknemers

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau werknemer    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau werknemer    zonnewijzer als origineel afscheidskado werknemer

Bronzen penning voor afscheid werknemer    Bronzen plaquette ter afscheid werknemer    Afscheidsgeschenk werknemers in opdracht

 

Origineel afscheidscadeau werknemerAfscheidscadeau werknemer uitzoeken

Bij het bestellen van een afscheidscadeau kijkt u het liefst naar de voorkeur van de ontvanger. In het geval van de Bronzenbeeldenwinkel afscheidscadeaus kunt u de nadruk leggen op het afscheid van uw werknemer of op de nieuwe baan van het vertrekkende personeelslid.

Welk beeldje u ook kiest, u geeft altijd een stijlvolle herinnering aan uw bedrijf mee. De beeldjes zijn van handzaam formaat en vormen een mooie basis voor een afscheidscadeau. Naast het beeld kunt u uiteraard meer meegeven, zoals een cadeaubon of een fles wijn.

 

Gepersonaliseerd kado afscheid werknemer

U maakt het cadeau nog persoonlijke door een boodschap aan toe te voegen. Dat kunt u doen door een speech te houden tijdens het afscheid, en door een tekst op het beeldje te laten plaatsen. Als u kiest voor een beeld met sokkel, kan op de sokkel een klein tekstplaatje gemonteerd worden. Daarop is ruimte voor een mooie spreuk of een paar mooie woorden van dank. Als u uw waardering op die manier vastlegt, kan uw werknemer op elk moment teruglezen wat u tijdens het afscheid heeft gezegd.

Een prachtige manier om uw complimenten over inzet of resultaten over te brengen. Uiteraard kunt u hier ook voor kiezen als uw werknemer met pensioen gaat, en hem of haar een prettige tijd toewensen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Maak een keuze uit onze selectie afscheidscadeaus voor uw werknemer of kijk naar de andere bronzen beeldjes uit onze collectie, zoals beeldjes met het thema ‘Trots’ of onze pensioen en jubileumcadeaus.

 

Afscheidcadeau werknemer ideeen | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheid werknemer cadeau ideeen.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor werknemer deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel